yusuf sormuş:
bilgisayarım toplama deyil hp den 3 yıl önce aldım ve kasası hiç açılmadı hp pavilion media center tr 3625 desktop pc modeli ama 4 gün önce pcmi normal olarak açtım bi program yükledim ve yeniden başlat yaptıgımda pc açılmadı power dügmesinden komple kapattım tekrar açmak istediğimde dörtkez denedim ama açılmadı ve bıraktım 1 gün sonra açtıgımda normal olarak açıldı virüs taraması yaptım yaklaşık 4 virüs programıyla her hangi birşey bulunmadı tekrar yeniden başlat dediğimde yine açılmadı işlemciyi ekran kartını hard diski arkadaşın pcsinde kontrol ettim bi problem yok fanların hepsi çalışıyor biostan şüpelendim ve pilini deyiştirdim yine olmadı harddiski biçimlendirip tekrar windows kurdum yine olmadı şuan pc hiç açılmıyor sizce bu sorunun nedeni hangi sebeplerden olabilir
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
amd 4200 çift çekirdekli işlemci nvıdıa 7500le ekran kartı asus anakart
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)