iyi g ünler arkadaşlar benim sorum şu biraz saçma gelebilir ama ben yinede anlatayımm işyerinde arjkadaşın birisi msn de konuşuyordu bizinm hakkımızda çalıştığından beri kötü laflar almaya başladık acaba dedik ciddende bizle ilgili konuşuyormu bize karşı çook iyi sdavranıyordu biz yinede şüphemizi yenmek için internette ararken msn detect diye bir program gördük ve kurduk bize 1 aylık süre yetti kişiliğini öğrenmeye evt bizim hakkımızda kötü konuşuyor bize gülüyor başkasına dert yanıyordu biz yazılanları okudukça bazen varmı bizle ilgili birşey diye soruyorduk oda hayır diyordu.neyse şimdi programdaki yazılanları word belgesi olarak attık ve gizledik şimdi yapmak istediğimiz şu birgün akşam üstü bu yazıları masaüstünde görünür şekilde birakmak ve pc açıldığında yazdıklarının hepsi karşısına çıkması kapatmaya çalışa dahi kapatamaması sabah bizde geldiğimizde ne yapacağını bilememesi böyle bir program varmı varsa bildirirseniz çook memnun olacağız şimdiden teşekkürler saygılar....
PC Açtığında Tüm Yazdıklarını Görme..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
kardesım sen cok televzyon izliosn galıba..!bana bıraz oyle geldi..!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
öyle bisey cesitli yollarla mümkün olabilir; ornegin(eger bilgisayarda xp prof. veya vista ultimate sürümü işletim sistemi kuruluysa) en basitinden o yazılanları print screen ile veya farklı yollarla resim olarak kaydedin ve masaüstü görüntüsü olarak ayarlayın sorada masaüstü resmini değiştirmeyi yasaklayın, bu sekilde o yazılar masaüstünde kalacaktır ve hicbi sekilde degisitremicektir. tabi msn penceresi olarak veya word dosyası olarak ayrıyeten acılmaz ama buda bi yontem gece vakti o geldi aklıma, yoksa isin daha cetrefilli yolları olabilir...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
161 mesaj
elazıglı arkadasıma katılıyorum guzel bı yontem zahmetsız o arkdasınızın yuz ıfadesını sımdıden merak etttım