http://urun.gittigidiyor.com/SIF ... GB_W0QQidZZ38533755
şu linke bakın fiyatı çok makul gibi geldi böyle maximum 600tl ye bunun kadar güçlü bi pc warmıdır bilmiyorum varsa önerir gösterir bilgilendiriseniz sevinirim saolun şimdiden
pc alacamda yardım lütfen
ben olsam kendim toplardım 60-70 lira daha fazla verip hem daha iyi olur.
ışte bende diyorum ki daha iyisini biliyor sanız paylaşin bende öğreneyim ve satın alayım :)
AMD Athlon II X4 işlemci modeli eski bir tip işlemci sayılır.
üstelik amd işlemciler ileri zamanlarda kullanıma bağlı olarak problem yaşatabiliyor.
intel işlemci alsan iyi yaparsın.
birde ekran kartının modelini yazmamış ekran kartının mb vaya gb öneli değildir.
oyun oynamak için istiyorsan ekran kartının bellek hafızasına değil bit ve işlem hızının yüksek olmasına dikkat et eğer bunlardan pek anlamıyorsan ekran kartının modelinin soldan ikinci rakamına bak 6 ve üzeri bi rakam var ise ekran kartı iyi diyebilirz.
şu adrese bak ekran kartı çok iyi değil ama işlemcisi falan çok güzel
veya
daha ayrınıtlı bilgi için chip donanım editörüne sor
bakın siz amd x4 e eski diyorsunuz ancak ben intel pentiyum 4 kullanıyorum ayrıca chip tr nin yaptığı birçok araştırma amd yi öneriyor neden intel üstelik amd x4 ile i3 arasında pek de zaman farkı yok birde sizin önerdiğiniz pc 1000 tl ben max 600dedim paylaşım için sağol ama lütfen daha duyarlı daha düzgün paylaşım :)