vatan computer hadi gayret gocum! :D
pc alıcam nasıl?
- 1
- 2
O değil sizinkine uyumlu soğutucu. Ayrıca baktığınız fansız olarak satılanı...
yok daha gelmedi:)
o sana uymaz.
hmm. pardon isimleri karıştırmışım. bu arada almasam olmazmı yaw bütçem cok zorlanıcak ?
bu arada süleyman. solediin ram lerin tam modelini yazarmısın ve link acaba OCZ
4 GB (2*2gb) Kit Reaper HPC DDR3 1600MHz CL7
mı?
http://www.vatanbilgisayar.com/o ... ils.aspx?I_ID=39570
Ram budur,
eğer o/c yapmayacaksan fan almasanda olur ama o/c yapacaksan mutlaka fan al derim
bişey sorabilirmiyim? onerdiğiniz işlemci 2.8 ghz diyelim core i7 nasıl 4.8 ghz ye cıkıyor? overclock lamı yoksa yuklendiğim zaman kendimi hızlanıyor?
Kendi kendine değil tabi ki. "Overclock"la. Ama 4,8 GHz çok yüksek bir hız, sağlam soğutma ve sistem lazım o hız için.
overclock yapamıyorum ben. işlemcinin yuk altında kendi kendine hızlanma gibi bi durumu yokmu? eğer olmazsa maksimum hızı 3.0ghz nin ustunde bi işlemci onerisi bile lazım olur. oc cok zor iş riskli yaw.
ama nese bi tanıdık var . oc biliosa sorucam ama ek olarak bi tavsiye lazım.
Sen dert etme hızı. O işlemci normal saat hızında herşeyine yeter. "Overclock" filan yapmana da gerek yok.
fallamı! içim rahatladı bea! bende dert ediodum :D cok yardımı oldu. ama artık cok konustumda saat hızı nedir bu işlemcinin? son sorum.
Bileğine kuvvet: Arama motoru > Core i7 860.
herkeze teşkr. allahın iizniyle bi oyun canavarı doğacak muuahahaha:D
artık oyun almaktan korkmucam muhahaha :D
ama nvidia nın cevabı beklemekteyim gtx300 serisi nası bişi olurki ?
bekşicem ona bakııyım genelde n vidia daha performanslı (crossfire yı saymazsak) tek başına daha güclü olurdu. bakacız
nvidia simdi bi cıkarcak oyunlar için. sli yapmak zaten ayrı bi keyf :D ben yaparsa yine nvidia yapar diyor ve bekliyorum.
- 1
- 2