ya bi kısım casper al ugraşma dio senin gibi bi kısımda casper alunu mu dio :D ama riske girip toplama calışıcam burdaki şeyleri dikkate alıp
Pc alıyorum yardım lütfen
- 1
- 2
Toplamanın hiçbir riski yoktur. Bilakis marka bilgisayar almak göz göre göre kalitesiz malzeme almaktır.
ama işde bide kim toplucak onu ? bide burdaki fiyatlar uçuk bana bunu ucuza toparlayacak biri lazım bide
En kötü ihtimal verdiğim linklerden internet üzerinden satın alırsınız. 50 liraya bilgisayarcıya toplatırsınız. Veya internetten kasa toplama ile ilgili video ve anlatınları izlersiniz. Kendi kasanızı kendiniz toplar, hem zevkine varır, hem tüm bileşenlerinizi tanır, hem de özenle parçalarınızı yerleştirirsiniz.
Toplama sistem daha iyidir, nedeni ise içine koydunuz parçaları bilirsiniz (marka,model,kalite)
ve en az 2 yıl (ram ve hdd 5 yıl filan oluyor) parça garantisi vardır, eğer kendiniz toplayamazsanızda Vatan yada exa gibi bir yerden bürün parçaları alırsanız onlar ücretsiz toplayıp size öyle teslim ederler ve sadece format atmak kalır geriye.
- 1
- 2