Bilgisayarım bu sabahtan beri alışmıyor. Daha doğrusu ekrana hiç birtürlü görüntü gelmiyor. Internal , External ekran kartı girişlerine denedim olmuyor bütün ide kablolarını ekran kartını rami kontrol ettim yine yok. PC normal bir şekilde açılıyo kapanıyo arıza seside gelmiyor.
LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER :-)))
PC Arıza Ne yapsam olmuyo
tam bi bilgim yok ama anakart ecs ata133 galiba , intel p4 işlemci var. Gördüğüm kadarıyla anakartta bi sorun yok (yanılıyo olabilirim tabi) başka bir hdd veya anakart ile denemeşansım yok maalesef
Monitörü açtın mı:_) biliyorum biliyorum çok kötüydü galiba ekran kartında sorıun var ekran karktını çıkar anakartın üzerindeki onboard ekran kartına tak bak ekrana görüntü geliyor mu
ekran kartı ve ram hatalarında belli tonlarda bip sesleriyle uyarı verir pc diye biliyorum anakart sorunu olma ihtimali yüksek, belki kablolarla alakalı olabilir kablonun içinde sorun olabilir
Farklı bir PSU takarak acmayı dene büyük bir ihtimalle PSU dan kaynaklanıyordur.
overclock yaptıysan bazı anakarrtlar overclock sonuc kilitlenebilir bunun için anakartı resetleme yapılacaktır üzerinde bir 3 iğneli yer var onların çıkarım diğerine takacaksınız anakartın biosu sıfırlanacak cmos clear yazan bir yer var 3 iğneli dir ama eğer en son oc yaptıysan geçerli bu