benim pc beklemeye geçmiyor...format atiyorum 2 hafta sonra gene ayni.....birde açilişta ses çikmiyor..formati çakayim mi??.
PC BEKLEMEYE GEÇMiYOR
saol TBC deniem şimdi...
TBCMagicSenin icin en uygun secenekleri secmelisin :) (Kullanima bagli)Opsiyonlarin etkilerini anlamak icin, süreleri kisa tutabilirsin. (Tek tek denemede fayda var)
Önemli bir konu:
Harddisk: 1 saat - 2 saat (cok kisa tutma; Özellikle 3,5" HD'lerde sürekli start-stop ömrünü kisaltir)Bu ayarlari yaptiktan sonra, ayarlari "test" etmen gerekiyor. (Sürücü sorunu yasamamak icin: bazi sürücüler bekleme modunu engelleyebilir / PC tekrar uyanmayabilir / kendi kendine tekrar uyanabilir)
yapiyorum fakat hemen kapaniyor cmd ekrani..birşey göremiyorum...
TBCMagiccmd penceresi ac -> Baslat > Calistir > CMD; pencereye su komutu gir: powercfg /a ve ciktiyi buraya yapistir.Belki BIOS ayarlarinda bir degisiklik yapman gerekiyor. (SUSPEND MODE: S3/S4 seklinde)
bilgi ve paylaşimina teşekkür..ama kapaninca kasanin düğmesine basinca açiliyor...mausu oynatinca açilmiyor.biosta 3 e kadar gördüm..4 yoktu..şöyle yaniiii
S1 ( POST
S3 STR
S1&S3 hangsini seçmem gerek..
edit:olmadi..mausu ayrladim...oynatinca birşey olmuyor..açilmiyor...
bu da tamam...ok çok saol TBC...saygilar....hadi iyi geceler...sana birtek sen ilgilendin...diğerleri nerde yawww :s...
Benimkide uyuyor ama uyanmıyor birtürli reset atmak zorunda kalıyorum:SS fare ve klavye ile uyandırma etin üstelik