Ses dosyası : İndir
PC birden donuyor ve sesler böyle oluyor
Artık bu forumdan kimsenin indirme linki koyduğu şeyi indirmem. Anca güvenilir olanların.
Virüs doldu pc.
Link temiz anlayanlar yardımcı olsun
PhisTank say's: This site is safe. AVG say's: Service not available. SiteTruth say's: This site is safe. Google Safe Browsing say's: This site is safe. Threat Name: No Threat FOUNDThreat Definitions: 1214079Engine Version: 0.97.4Host IP: 95.211.143.200Link Status: CleanFile Size: 12.37 KBTime Finished: 5.01 secsOverall result: This site is secure.
En son dün indirdim virüs doldu bilgisayar 3 saat uğraştım temizlemek için. Hala vardır virüs.
K. bakma bu da benim fikrim :)
senin pc eskimi ses çıkıyor eskiyse bi bilgisayarcıya götür sonra kökten gider eski değilsede format at sen bana bi kasanın bilgilerini yaz ona göre :D ama yinede bi formatla ...
formatla çünkü bendede ses çıkıyodu windows'u temizledim bide format attım şimdi çıkmıyo ses ama sania tavsiye ram düşükse ram al hatta yeni pc al format atarsan yine ağırlaşakan ve pc 'nin sonu
Valla arkadaşım indirdim dinledim (ubuntuda olduğum için win virüsleri ile sıkıntım yok)
Kardeşim o nesesi öyle yav ? Pc den değilde torna atölyesinden ses geliyor sanki...
Benim tavsiyem o kasanın yakınında fazla durma patlama ihtimali var gibi :D
Şaka bir yana , fanlarla alakalı bir sıkıntı gibi duruyor... Pc açıkken fanları elinle tek tek durdurarak kontrol et... Ses çıkartan parça hangisi... Onu bir tespit et önce... Sonra %90 fan değişikliğine gidersin...
Valla arkadaşım indirdim dinledim (ubuntuda olduğum için win virüsleri ile sıkıntım yok)yorumlarına çok güldüm torna falan
Kardeşim o nesesi öyle yav ? Pc den değilde torna atölyesinden ses geliyor sanki...
Benim tavsiyem o kasanın yakınında fazla durma patlama ihtimali var gibi :DŞaka bir yana , fanlarla alakalı bir sıkıntı gibi duruyor... Pc açıkken fanları elinle tek tek durdurarak kontrol et... Ses çıkartan parça hangisi... Onu bir tespit et önce... Sonra %90 fan değişikliğine gidersin...
Hoparlörden geliyorsa şöyle yap. Müzik ile bu olay oluyor mu dene.
HDMI çıkışı mı var pc'de?
son_goku sende haklısın virüs çok uğraştırıyo bazıları format atmadan gitmiyor formatta çok uğraştırıyo :)
Arkadaşlar bu ses hoparlörden geliyor :) Müzik,oyun sesleri birden böyle oluyo pc donuyor. sanırım ekran kartının ısınmasından dolayı 56C-72C arası gidip geliyo ısı,hiç bi şekilde düşüremiyorum.Hımm baştan söylesene ; bende dedim cihaz yanacak az kaldı :))))Driver sorunu olabilir... Birde win7 kullanıyorsan ses denetimlerini kontrol et... Bazen alakasız çıkış aygıtları kullanabiliyor win 7...
ses kartını kaldırıp yeniden kur... düzelmezse www.hdtune.com adresinden hdtune indir kur error scan yaptır... tabi free olanı...