merhabalar pc boş cd ve dvd yi görmüyor normal dolu cd we dolu dvd görüyor ama boş cd weya dvd takınca görmüyor yardımlarınızı bekliyorum
pc boş cd we dvd yi görmüyor
kabloları kontrol etmeyi denedin mi hiç
başka bir fikri olan warmı
kablolarlan ne alakası var kardeşim arkadaş dolu dvd içeriğini görüyo lakin boş dvd ve cd leri görmüyo diyo
benim anladığım kadarıyla ortada bir sorun yok eğer nerolan cd ve dvd yazamıyosan ozaman problem vardır
nerodan cd we dvd yazabiliyorum ama pc boş cd we dvd yi koyduğumda görmüyor ne yapmalıyım
Bu cevaba yarım saat koptum ya :)Arkadaşım Sen Evinin camından Bakınca Yelken oteli görebiliyormusun ? Göremiyorsun Değilmi. Olmayan Bir şeyi nasıl görmeyi Düşünüyorsun
Dostum,Boş Cd ve Dvd içinde ne görebilirsinki ? Bunu bende göremiyorum doğaldır fakat nero gibi cd-dvd yazma programlarında boş cd-dvd ler yazılabiliyorsa sorun yok yaff.
Evet arkadaşlar haklı. Bi de "...pc boş cd ve dvd yi görmüyor..." derken boş cd veya dvd diye pencere çıkmıyosa autorun'ı kapatmış olabilirsin. Autorun'ı açmak için: Sürücüye sağ tıkla/Özellikler/Otomatik Kullan/Her defasında eylem seçmemi iste'yi işaretle.
bence arkadaşın cd yazıcısı yok
arkadaslar meraba herkese belki alakasız olucak ama bir duyuru yapmak istedim
PRINCO CD-R KOLİ (600 ADET) 120 TL
PRINCO 16XDVD-R KOLİ (600 ADET) 160 TL
DIOMOND 16X DVD+R KOLİ (600 ADET) 160 TL
14 MM PLASTİK DVD KUTU 0,60
CD JELATİN (1000 ADET) 12 TL
DVD JELATİN (1000 ADET) 15 TL
ilgilenen arkadslara duyrulur. asilbilgisayar@windowslive.com
bu şeye benzemiş;
"bir öküzün var, komşunun tarlasına girmiş, sütü haram mıdır helal mi?"
:D
arkadaslar benimde arkadasınkine benzer bi problemim var benim pc Nero ve benzeri programlarıda dahil olmak üzere Boş bi DVD taktığımda onu aktif etmiyo içine veri ekleyemiyorum mesela dolubi dvd takım onu açıyo boş cd felan hepsini açıyo ama gel gelelim bi boş dvd taktııımda bişi yapamıyorum biraz kurcaladım CD rom olarakmı görüyo pc napıo anlamadım ki 2 senedir böle bi önerisi olcak var mı anlayan ??