herkese selam ben im pc de virüs vardı solucan bende onları ez trust antivirüsle sildim
d diskini ve proğram filesini sildim windowst tada var ama ellemedim herşeyi yaptım am pc açılınca hoşgeldin yazıyor orda 1 dk flan bekleme oluyor sonra 2 buton çıkıyor üstünde
C./DOCUME-1/ADMINAST-1/temp/cocu/-001.exe
bu dosya xp cd nin içinde varmı varsa alıp nereye koyayım hangi dosyaya atayım lütfen çok acil yardım pc yi 2 yıldır kulanıyorum
pc bozuk
herkese selam ben im pc de virüs vardı solucan bende onları ez trust antivirüsle sildim
d diskini ve proğram filesini sildim windowst tada var ama ellemedim herşeyi yaptım am pc açılınca hoşgeldin yazıyor orda 1 dk flan bekleme oluyor sonra 2 buton çıkıyor üstünde
bu dosya xp cd nin içinde varmı varsa alıp nereye koyayım hangi dosyaya atayım lütfen çok acil yardım pc yi 2 yıldır kulanıyorum
2ncisndede
C./DOCUME-1/ADMINAST-1/temp/cozz/-001.exe
lütfen yardım
xp cd ni tak ve sitemini onar arkadaşım.kayıp olan veriler yerli yerine gelir.
başarılar...
teşekkür ederim abi am o işleri beceremem
https://www.chip.com.tr/forum/xp-onarmarepair_t24593.html
yapabilirsin! başarılar arkadaşım...
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\cazz_001.exe bu dosya eksik olsa ne olur?
cazz_001.exe tanımsız bir dosya.eksikliği bilgisayarında sorun vermiyorsa böyle devam et derim.zaten Temp klasörü geçici dosyaları barındırmak amaçlı kullanılıyor.cazz_001.exe nin eksikliği fark etmemeli.
çokkkkk saol abicim teşekür ederim
bugün winap skinsini değiştirince yine bu yazı çıktı
ya bu dosyayı nerden bula bilirim arkadaşın pc sinden alıp getirsem olurma asam hangi klasöre koyacam
ya okadar pc mi koruyordum deep freeze var avast var avg var offfffffff offf