arkadaşlar pcmi açmak için düğmesine bastığımda sanki sadece fanlar dönüo monitöre görüntü fln gelmio uzun bi süre bekleyip reset attığımda açılıo bana bi yardım edin lütfen kafayı yicem ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.....
pc çok geç açılıo..
sisteminde sorun var sanırım bu sorun mekanik bir soru oda bu olabilir ekran kartın slotuna veya ram slotuna tam oturmadığından bios donanımı ilk başta tanıma sorunu yaşadığından bu sorunu yol açıyor olabilir
Monitöre anında görüntü gelmemesi anakartınızın bir özelliğide olabilir. Bazı anakartlar power düğmesine basıldıktan 5 sn sonra monitörü açar. Bu genelde CRT monitörler için geçerlidir.. osmanefe arkadaşımızın dediği gibi bios ayarlarından da kaynaklanıyor olabilir.
Windowsunuz yavaş açılıyorsa, başlangıçta kendini otomatik başlatan programlar listesini en aza indirgeyin derim.
Başlat/Çalıştır/msconfig den başlangıç sekmesinden gereksiz programları çalışmasını durdurarak windowsunuz daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz.
yorumlarınız için teşekkür ederim fakat anakartımın bi özelliği olsa öncedende böle olurdu ama bu sonradan ortaya çıkan bi sorun ve reset attıktan sonra anca açılıo pc kafayı yicem gerçekten ya ram ı ekrankartımı flnda söküp bida taktım hatta ram in slotunu flnda değiştirdim fakat hala olmadı yardım lütfenn...
Reset ve power düğmelerinin kablolarını doğru takılıp takılmadığını kontrol et. sanırsam problem bu
Az da olsa Kuşkularım bios pilinden yana. Bios pilini değiştirmeyi dene.