Pc çok ses yapıyor
dostum işlemci fanını değitrebilirsin %80 azaltıyor sesi muhmelen işlemci fanı orjinal fandır ve desibeli çok fazla oluor onu degiştirip 28-32 desibel arası bir fan alabilirsin
Intel(R) Pentıum(R) 4 cpu 3.20Ghz (2 CPUs)
bide her fan her pcye oluyo mu? alırken ben nasıl anlıcam bnm pc me uygun oldugunu,
son bişe daha :D 50/60 tlye uygun bi fan bulabilir miyim ?
bide her fan her pcye oluyo mu? alırken ben nasıl anlıcam bnm pc me uygun oldugunu,775 Pin işlemci soğutucusu alacaksın,burdan bütçene ve kasana uyan modeli alabilirsin.
son bişe daha :D 50/60 tlye uygun bi fan bulabilir miyim ?
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... prcmin=50&prcmax=99
775 pin uyumlu direk temaslı bir ürün işinizi kısmen görebilir...
çünkü 3.0-3-2 işlemciler en çok ısınan ısıyı bir okadarda seven serilerdir.pek seçme şansınız yok gibi.dikkat edeceğiniz alacağınız soğutucunun kasaya sığması.fan siparişi vermeden en-boy-yüksekliklerini iyice öğrenin özellikle yüksek gelirse ya kapağı keseceksiniz veya takmıyacaksınız.
birde o serinin bakır göbekli stok fanları var.onu bulursanız işinizi görür.kaliteli macun ve psu nun fanı işlemci fanını çürüğe düşürmesin dikkat edin.
bütün bunları bende iki adet 3.0 işlemcili makine var ondan biliyorum ve çokta uğraştım ısı sorunuyla.ve hala 50-60 larda geziniyor....ben ısıları biostan bakıyorum yalnız....
fana bak 4327rpm koptum ya git kendin yapmayı bilmiyorsan vatan pc gibi yerlere yaptır kasanın için apıptır sölemesi b*k götürüyordur heralde yazık o pc ye vallahi fanın ne suçu var temizleme temizleme fan soğutmuyo içinden toprak falan çıkacak gibi gözüküyor anakartı falan sök uzay kasa yap iyice bir temizle bütün parçaları ayır sadece işlemci fanı almakla gene soğumaz o kasa ((=
fana bak 4327rpm koptum ya git kendin yapmayı bilmiyorsan vatan pc gibi yerlere yaptır kasanın için apıptır sölemesi b*k götürüyordur heralde yazık o pc ye vallahi fanın ne suçu var temizleme temizleme fan soğutmuyo içinden toprak falan çıkacak gibi gözüküyor anakartı falan sök uzay kasa yap iyice bir temizle bütün parçaları ayır sadece işlemci fanı almakla gene soğumaz o kasa ((=Koptum Yaaa