arkdaşlar ben netten sevgililer günü katliamı 3d yi indirdim film aynısinemadaki gibi 3d formatında yani renkler falan görüntü garip acabagözlükle sinemadaki gibi 3d izleyebilirmiyim sinemada farklı biteknik mi kullanılıo acaba ?
pc de 3d film izlenirmi ?
3d gözlüklerle 3 boyutlu izleyebilirsin. ancak sinemadaki performansı beklememen lazım; çünkü o kocaman perdede etraftan hiçbir ışık, nesne vs. etkisi olmadan direk görüntüyü görüyorsun. ayrıca LCD'lere göre daha eski olan CRT'lerde daha iyi 3 boyutlu izleme keyfi olur birde.
3 boyuklu filmin özelliği ekranla ilgili değil zaten 3 boyutun özelliği filmin görüntüsü ile ilgilidi film içeriğindeki görüntü renkleri oynanmıştır ve 3d gözlük sayesinde bu renkler 3 boyutlu hale getirilir.
benim bildiğim bu şekilde yani pc de izlenilebilir. ama tabiki sinema ortamındaki kaliteyi almanız mümkün olmayabilir.
ben ice age 3 3d ye gittm gayet iyi gözlükle 3d filmi izledm gözlüklelaptopumda sevgililer günü katliamı 3d yi izleyemedm gözlügün hiçbirkatlkısı olmadı görüntü gözlüklüde gözlüksüzde aynıydı galiba pc deizlendmio ...