arkadaslar forumda bunu cozecek arkadas bulamayınca ugrasmaya basladım regedıt ıle
100 de 100 cozum yolu buldum 3 gun ugrastım arastırdım
cozum su :
c ve d sürücüleri $ bu isaretle birlikte paylasıma acıktır
bunu olene dek kapatmak icin .............
evet baslıyoruzzz
oncelikle acık olup olmadıgını kontrol edin baslat>calıstır>cmd net share yazın ve paylasıma acık olan dosyaları goreceksiniz c$ d$ boyle degerler varsa sabit sürücüleriniz acık demektir kapatmak icin buyrun
windows 2000 pro-xp icin
HKEY_LOCAL_MACHİNE/System/CurrentControlSet/Services/Lanman Server/Parameters
bu yolu izleyin not
sag tarafta degerler vardır o kısma sag tıklayıp yeni deyin ve AMA DWORD degeri olsun sonra adını "AutoShareWks" olarak deistirin degerini olece bırakın zaten deger 0 kalması lazım ve yeniden baslatın artık c ve d sürücüsü paylasıma acık deildir
kontrol etmek icin baslat>calıstır>cmd ye net share yazın ve c ve d sürücünün paylasıma kapandıgını göreceksiniiz
pc yı yenden baslatın
windows 2000-2003 icnde "AutoShareWks" bole deilde "AutoShareServer" olarak keydedin
yenden baslatın pc yı kapatıp acın
eger butıp sorunu olan varsa boyle cozebılır bunu sebebını de hdd acık kalmasını sebebı kullandıgımız format cd sını yapan ların ayarları boyle ayarlayıp ufak trojen tarzı komutla devamlı regedıt pc acılısta hdd ler paylasıma gızlıce acılıyordu ben bunla neden ugrastım
bır ara pc yı kurcalarken bı dosya anıden onume geldı ve yok olmustu demek bırı uzaktan mudahale edıyor dıye dusundum ancak hıcbır vırus programı vede guvenlık duvarı bunu bulamadı ben bu nu cozdum bence cok onemlı bu olay bu yazıyı okuyan herkes hardıskını ozellıklerden paylasım klasorunu tıklayıp hdd sı paylasıma acıkmı gozukuyor bı kontrol edıp bu komutla duzeltsın
not <:yukardakı komutlar ıkı tarzdır yaNI xp yada xp proda degısmektedır hangı sını kullanıyorsanız onu uygulayın yoksa pcnız cokebılır ıyı okuyup yapın vede sonunda pcyı yenden baslatın bırdaha bakın goreceksınızkı paylasıma kapanmıs olacak.. NOT A HARFI VE S HARFI BUYUK OLCAK..AutoSharewks ona gore yazın W kucuk harf...