Şimdi kasan bu ise önden hava girişi biraz zor olacaktır.
Sana önerim ön paneli çıkartıp havalandırma için bir delik açmandır. Bunu yapmanın bır ıkı yolu var birincisi 10-11Cm çapında bir şablon hazırla bir A4 kagıdına çiz ve ortasını boşalt.Daha sora kasanın altındakı gırıslerın 5 -7cm ustunden tam ortalanacak sekilde kagıdı kenarlarından yapıştır.İspirtolu kalem vardır mutlaka kalemle kagıdın kesık yerınden hem kagıda hem plastıge değecek şekilde çiz.Böylece çemberin şeklini plastıgın uzerıne çizmiş oldun .Daha sonra burayı boşaltman gerekecek.Ben sana akıl veririm ama gülersin o yuzden yazmıyorum... En sonunda açtıgın deliğe 12cm'lik fanı duzgunce yapıstır. Bana yakın olsam ben sana yaparım. Evde o kadar çok ıvır zıvır varkı boyle işler için...Arkaya yerın varsa 12lik fan takman ıyı olur.
Aslında kafamda güzel fıkırler var ama kasanın yapısı ve kasayı koydugun yere gore değişiklik gösteriyor kafamdakıler... Arkadakını dısarıya dogru üfleyecek sekilde koyman ondekını de ıcerıye dogru üflemesi kasa ıcı hava sirkulasyonunu maksimum sevıyeye cıkaracaktır.
Sana anlatmak istediğimi bu resimde daha rahata anlayabilirsin.