Pc de tüm programlar hata veriyor

Guest123
15-10-2010, 08:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Konuyla ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

5 yıllık bir pc bu..Anakart ve ram değişti 2 ay önce o zamandan beri bu hataları veriyor.(ondan önce açılmıyordu)2 ayrı format cd'si ile format attım değişmedi.Bu yüzden donanımsal olduğunu düşünmeye başladım.Pc de google chrome,mozilla,opera yüklü tarayıcı olarak,bazen aniden çöküyorlar ''üzgünüz opera çöktü'' ''eyvah google chrome kitlendi'' ''mozilla hata raporu'' gibi. Ayrıca shockwave player ve macromedia flash player da hata veriyor sıklıkla.video izlerken yavaşlıyor sonra takılmaya başlıyor,görev yöneticisine bakıyorum CPU %50 geçmiş(hangi tarayıcıda izliyorsam).Aynısı Wordde de oluyor aniden yanıt vermiyor modune geçiyor bakıyorum %50'ye çıkmış cpu'su.

Mavi ekran hatası veriyor win32k.sys,
Warcraft 3 de fatal error alıyorum,
Cabalda hayatımda görmediğim hatalar alıyorum.Bulunduğum haritada olmayan monster yüzünden atıyor oyundan.örnek: D\Cabal\monster\mantis dosyası bulunamadı, ama dosya orda .

İşletim Sistemi: Windows XP SP3
Sistem Özellikleri:
Intel Pentium 4 2.4 ghz
1 GB RAM(ddr2)
Samsung 80gb SP0812C HDD
Intel 82945G Express Chipset Family anakart
Ekran kartı yok onboard Ağzı kulaklarına varıyor 

Hd tune ile error scan yaptım bir sorun çıkmadı.Format attığım gibi aynı sorunlar olduğundan virüsden kaynaklanmadığını düşünüyorum ama gene tarattım kaspersky ile bir şey çıkmadı.Bu pc toplasan 150 lira etmez o yüzden bir yere götürmeyi düşünmüyorum,uni olduğu için yeni bir masaüstü pc almadım.

http://www.mediafire.com/?ufo443wb8glvhc2
 hijackthis raporu.

Son Düzenleme: Guest123 ~ 15 Ekim 2010 08:45
survivorman
15-10-2010, 09:44   |  #2  
survivorman avatarı
Taze Üye
11 mesaj

Aşırı işlemci ısınmaları bazen işlemcinin tozlanmasından da kaynaklanabiliyor...Aynı sorun bendede olmustu işlemciyi temizledim...

Guest123
15-10-2010, 10:22   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

Temizledim işlemciyi,çözüleceğini sanmıyorum ama sağ ol  :) ..

Düzelmedi malesef...

Son Düzenleme: Guest123 ~ 15 Ekim 2010 14:54