pc deki resimleri görünmüyor

HPQ-User
08-12-2009, 19:52   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

özgür sormuş:
pc deki resimleri ancak wmp ile bakabiliyorum belki hatalı bir dosya oldu diyerekten format attım ama yine de sorun devam ediyor ve ayrıca d disk ine sadece araştır diyerek girebiliyorum sorunuma yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
HP Compag NX 7300 notebook
intel(R)Cleron(R)M CPU
430 @ 1.73 Ghz
504 MB RAM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4

NoteBook
08-12-2009, 20:09   |  #2  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
658 mesaj

C: ve D: sürücülerini şunlarla bir tarattır.
Combofix
CCleaner

Erhan Tiryakioğlu
08-12-2009, 20:22   |  #3  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj
Alıntı: NoteBook  
C: ve D: sürücülerini şunlarla bir tarattır.
Combofix
CCleaner

İlk Önce Kaspersky'le Tarayın ÖNCE BUNU !

NoteBook
08-12-2009, 20:30   |  #4  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: Erhan Tiryakioğlu  

İlk Önce Kaspersky'le Tarayın ÖNCE BUNU !

Neden?

Erhan Tiryakioğlu
08-12-2009, 21:13   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Neden?

Nasıl Neden Ya ???

Bilgisayarına Bulaşan Bir Virüs %80 ...

Çok Kişi Bu Sorundan Doılayı Konu Açtı Çok Forumda %90 ı da Virüs İdi Önce Kasper Sky Sonra Belki Combofix Ayrıca CCleaner  Niçin Önerdiniz Anlayamadım CCleanerle Ne Alaka ?

NoteBook
08-12-2009, 21:33   |  #6  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

Nasıl Neden Ya ???

Çok Kişi Bu Sorundan Doılayı Konu Açtı Çok Forumda %90 ı da Virüs İdi Önce Kasper Sky Sonra Belki Combofix Ayrıca CCleaner  Niçin Önerdiniz Anlayamadım CCleanerle Ne Alaka ?

Tamam da neden bu kadar tepki gösterdiniz anlayamadım.Bir şeyi ya da bir şeyleri yanlış biliyor olabilirim.Ama bu doğrusunu öğrenemeyeceğim anlamına gelmez değil mi.
Ben kendi bilgisayarımda aynı sorunu yaşadım ve önerdiğim programlar ile sorunu çözdüm.Kasper Sky programına gerek kalmadı.Bu nedenle önerdim.Alakası bu.Ufak bir öneriydi sadece benimki.
Forum içerisinde sorun ile ilgili açılan konuların sonunda sorunların %90 'ı virüs çıkmış olabilir.Ben sadece bir öneri sundum.Uygulanmak zorunda değil değil mi.Eğer insanları yanlış yönlendirdiğimi düşünüyorsanız bunu söyleyin.
Bu kadar tepki alacak bir şey yazdığımı sanmıyorum.

Erhan Tiryakioğlu
08-12-2009, 21:39   |  #7  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Hayır Tepki Okadar Büyük Değildi SEni Kırmak İstemem Bende Başta Böyleydim Ancak Eğer Kendini Eğiteceksen Burada Değil Normal Forumdaki CEvapları Oku ... Ve Uzmanına Sorun Bölümündeki SOrulara Cevap Vermeksizin takip Et Ne Biliyorsam Böyle Öğredim Canım Kardeşim :) ...Merak Etme Her zaman Yanındayız ;)

NoteBook
08-12-2009, 21:43   |  #8  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Hayır Tepki Okadar Büyük Değildi SEni Kırmak İstemem Bende Başta Böyleydim Ancak Eğer Kendini Eğiteceksen Burada Değil Normal Forumdaki CEvapları Oku ... Ve Uzmanına Sorun Bölümündeki SOrulara Cevap Vermeksizin takip Et Ne Biliyorsam Böyle Öğredim Canım Kardeşim :) ...Merak Etme Her zaman Yanındayız ;)

Ben kırılmam asla da..Yani yazdığım cevabı 10 kez okudum yanlış bir şey mi yazmışım diye :) ödüm koptu küfür mü ettim falan dedim kendi kendime :) Çok bir şey bilmiyorum ben sizler kadar bilgisayar konusunda.Uzmanına Sorun ve diğer bölümlerdeki konulara verdiğim cevaplar zamanında benim de başımdan geçmiş olan sorunlar karşısında yaptıklarımdır.Yoksa tabii ki bilmeden sallamasyon cevap vermiyorum.:)

Erhan Tiryakioğlu
09-12-2009, 17:50   |  #9  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Ben kırılmam asla da..Yani yazdığım cevabı 10 kez okudum yanlış bir şey mi yazmışım diye :) ödüm koptu küfür mü ettim falan dedim kendi kendime :) Çok bir şey bilmiyorum ben sizler kadar bilgisayar konusunda.Uzmanına Sorun ve diğer bölümlerdeki konulara verdiğim cevaplar zamanında benim de başımdan geçmiş olan sorunlar karşısında yaptıklarımdır.Yoksa tabii ki bilmeden sallamasyon cevap vermiyorum.:)

:) Estağfurullah :) Mouse İle Bir Şeye Tıklıyorsan Ve İmleci Gezdiriyorsan Sende Kullanıyorsun Demektir :) Bizde Öyleyiz Ama Biraz Daha İyi Biliyoruz Bende Pek Bilmiyorum Öğrendiklerimin %80'ini Burada Öğrendim Ve Bilgisayarım Geldiği Hafta Açtım Karıştırdım Garantinin Bozulacağını Bilerek ve Her Hafta Okulun ve Diğer Nerde Kütüphane Varsa Oralara Gidip Tüm Bilgisayar Kitaplarını Okuyordum ... MErakın Varsa HGerşeyi Yapabilirsin :) ... Kızma Bak Dediklerime ;)

NoteBook
09-12-2009, 18:04   |  #10  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

Bilgisayarı geldiği hafta karıştırma konusunda seninle aynı sayılırım :) İlk bilgisayarımı aldığımda 1 saat sonra çökertmiştim kendileri.Sonunda format atma uzmanı oldum ama olan PC 'ye oldu :) Kitap okuma,net'de gezme siteleri allak bullak etme konusunda da merakım çok evet :) Ama teknik detay konusunda zayıflıklarım var.Onları da yavaş yavaş hallederim :)
Kızmıyorum aksine hoşuma da gitti dediklerin :) En azından bir şeyi bilmediğimde neden bilmediğimi görmek için kendimi karşılaştırabileceğim bir kişisin :)

Erhan Tiryakioğlu
09-12-2009, 19:38   |  #11  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

:) Yavaş Yavaş Hepsi Oluoyr ;)

goran
09-12-2009, 20:01   |  #12  
Taze Üye
1 mesaj

slm bu sayfada ki soruyu ben sizlere yöneltmiştim ilginiz için teşekkürler.virüs konusunda haklıydınız çünkü hiç bir antivirüs programının kurulumu gerçekleşmiyordu az önce tekrar formatladım programı kurup tararttım ve virüslerden temizlendi fakat sorunum çözülmedi ayrıca pc yi güvenli mod da acamıyom her denememde 
hata kodu:0x0000007B(0xF898C524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000 veriyor bunun ne anlama geldigi konusunda bir fikri olan var mı? şimdiden teşekkürler...

Erhan Tiryakioğlu
09-12-2009, 21:44   |  #13  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Rica Ederiz :)

Yüksek İhtimal Sistem Dosyası Eksilmiştir, Farklı Bir Kurulum CD-DVD'si İle Yüklemeyi Deneyin ...
VE HDD'nizi (Harddisk'inizi) Test Edin

mancukya
10-12-2009, 00:56   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

öncelikle Anti malware ve combofixin sildigi zararli yazilimlari Antiviruslerin hic biri adam gibi temizleyemiyor Kasperda dahil virus ve malware ayni sey degil yapilan teslerde en iyisi 100 de 70 gecemiyor zaten.
Ccleaner pcde depolanan gecici dosyalari temizliyor onlarin icinde zararli varsa ucuruyor bir sekilde hem hiz bakimindan hem diger taraftan faydasi var.
Gelelim kaspera bunlari yaptikdan sonra kurar ve taratirsin kalan bir sey varsa temizler.
Esasinda bu isler bunlarla bile degil HijackThis, loopsd vs vs araclarla kayit defterleri taranarak yapilir.
Virus temizlemek icin Antivurs fikri her zaman dogru degil zaten o firmalar kendi yazilimlari temizleme ve bulma basarisi olmayan zararli dalgalar icin özel temizleme programlari cikartiyor.

Nasıl Neden Ya ???

unixslax
10-12-2009, 00:58   |  #15  
Yeni Üye
32 mesaj

Anakart   ASUS P5KPL-AM SE FSB 1600 (0.C) DDR2 1066 (O.C)
CPU        E5300 2.60 Ghz FSB 800 MHz Cache 2MB LGA 775 45NM
RAM            2x 1 GB 800 MHZ DDR2 D2N6
sata çift katman DVD LG
sata 2x HD drive
CBF POWER SUPPLY  GERCEK 380 W
120 MM 30 WAT SOGUTUCU
sistem yeni toplandı sorunsuz ve sessiz calısıyor
bu sisteme o.c. yapılırmı  takviye olarak ne onerirsiniz power sub fan vs ?

Erhan Tiryakioğlu
10-12-2009, 12:45   |  #16  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
Alıntı: mancukya  
öncelikle Anti malware ve combofixin sildigi zararli yazilimlari Antiviruslerin hic biri adam gibi temizleyemiyor Kasperda dahil virus ve malware ayni sey degil yapilan teslerde en iyisi 100 de 70 gecemiyor zaten.
Ccleaner pcde depolanan gecici dosyalari temizliyor onlarin icinde zararli varsa ucuruyor bir sekilde hem hiz bakimindan hem diger taraftan faydasi var.
Gelelim kaspera bunlari yaptikdan sonra kurar ve taratirsin kalan bir sey varsa temizler.
Esasinda bu isler bunlarla bile degil HijackThis, loopsd vs vs araclarla kayit defterleri taranarak yapilir.
Virus temizlemek icin Antivurs fikri her zaman dogru degil zaten o firmalar kendi yazilimlari temizleme ve bulma basarisi olmayan zararli dalgalar icin özel temizleme programlari cikartiyor.

Sanırım Sende Bir Sorun Var Arkadaşım Ben NE Dedim ? VİRÜS VAR Dedim Değilmi ? Evet ...
Demekki Biliyorumda Söylüyorum Ne Yapmaya Çalışıyorsun Anlayamadım ...
O Dediğin Tüm Programları Özellikle CCleaneri Severek Kullanıyorum Neden Anlattın Bilinmez ancak Bilmeyenler Varsa İşe Yaramıştır ... Benden Alıntı Yapmanın Sebebi Sanırım beni Yalanlamak Ancak Başaramadın Çünkü Doığru Cevap Verdim Ve Sorunu Çözdük Ve Virüs Olduğunu Söyledim ve Doğru Çıktı ...

Yorumsuz ...

Erhan Tiryakioğlu
10-12-2009, 12:47   |  #17  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
Alıntı: unixslax  
Anakart   ASUS P5KPL-AM SE FSB 1600 (0.C) DDR2 1066 (O.C)
CPU        E5300 2.60 Ghz FSB 800 MHz Cache 2MB LGA 775 45NM
RAM            2x 1 GB 800 MHZ DDR2 D2N6
sata çift katman DVD LG
sata 2x HD drive
CBF POWER SUPPLY  GERCEK 380 W
120 MM 30 WAT SOGUTUCU
sistem yeni toplandı sorunsuz ve sessiz calısıyor
bu sisteme o.c. yapılırmı  takviye olarak ne onerirsiniz power sub fan vs ?

ooovv Abi Kaça Topladın Bunu Sen ya :S
Hiç mi Hiç İyi Bir Sistem Olmamış :S
Keşke Konu Açıp Sorsa idinde Biz Sana Daha İyisini Bütçeye Uygun Toplasaydık Ya :S

mancukya
10-12-2009, 13:46   |  #18  
Yıllanmış Üye
2,844 mesaj

Sanırım Sende Bir Sorun Var Arkadaşım Ben NE Dedim ? VİRÜS VAR Dedim Değilmi ? Evet ...
Demekki Biliyorumda Söylüyorum Ne Yapmaya Çalışıyorsun Anlayamadım ...
O Dediğin Tüm Programları Özellikle CCleaneri Severek Kullanıyorum Neden Anlattın Bilinmez ancak Bilmeyenler Varsa İşe Yaramıştır ... Benden Alıntı Yapmanın Sebebi Sanırım beni Yalanlamak Ancak Başaramadın Çünkü Doığru Cevap Verdim Ve Sorunu Çözdük Ve Virüs Olduğunu Söyledim ve Doğru Çıktı ...

Yorumsuz ...
Evet sorun var ilk dogru konus dayi gibi artislik yapma virus oldugunu ne biliyorsun ?
Hic bir sey bilmedigin zaten belli pc temizleme konusunda git kasper git norton la tarat diyen birinin bilgi ve birikimi nedir nesi ciddiye alinir adam gibi cevaplar yaz önce artislikte yapma.

Erhan Tiryakioğlu
10-12-2009, 17:00   |  #19  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
Alıntı: mancukya  
Evet sorun var ilk dogru konus dayi gibi artislik yapma virus oldugunu ne biliyorsun ?
Hic bir sey bilmedigin zaten belli pc temizleme konusunda git kasper git norton la tarat diyen birinin bilgi ve birikimi nedir nesi ciddiye alinir adam gibi cevaplar yaz önce artislikte yapma.

Artistlik Değil Senin Yanlışını Düzeltme ... Ya Sen Okuma Yazma Bilmiyorsun Sanırım Dediğim Şu ! Virüsdür DEdim VE DOĞRU OLDUĞUNU SORUYU SORANDA SÖYLEDİ VE İŞE YARADIĞI ORTAYA ÇIKTI BU KONUYA TÜM CHİPİ ÇAĞIRIM HEPSİDE BANA HAK VERİR ! O BİR VİRÜS SORUNU ! Üslubuna Dikkat Et ! Ccleaner İle Temizleyince Ne Olcak Soruyu Oku Sonra Söyle Bilmesem Beni Burda Bukadar Tutmaazlardı !

Bilmediğin Konular Hakkında Cevap Verip Kendini Küçük Düşürme Derim Bu Konunun Aynısından Onlarca Var Bu Forumda 10undan 1'i VİRÜS Ccleaner Sence Anti Virsüdür Eminim !

Okumadan Yazıyorsun Sen Gibiler Oldukça Ben Böyle Yapmaya Devam EDerim ...

mancukya
11-12-2009, 01:49   |  #20  
Yıllanmış Üye
2,844 mesaj

2 kisiye artislik yapiyorsun ve hic bir seyde bilmiyorsun kullandigin kelimler kabadayi tavir falan bana sökmez ayrica sana cclenar antivirus oldugunu sana  kim söylemis sadece bakim amacli gecici dosyalari temizlemek icin hala anlamadigini iyice belli ediyorsun bu sekilde devam et.