Arkadaşlar Bu Pc İle Son Cıkan Oyunları Vs. Oynayabilirmiyim.Genel Bir Değerlendirme Yapabilirmisiniz ?
Link: Tıklayın
Arkadaşlar Bu Pc İle Son Cıkan Oyunları Vs. Oynayabilirmiyim.Genel Bir Değerlendirme Yapabilirmisiniz ?
Link: Tıklayın
son çıkan angriy birds tarzı oyunları oynarsın.Oyun makinesi değil o.İnternet müzik film.
AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci 273 TL
XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA 155 TL
LG GH24NS95 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH (Kutusuz) 49 TL
SAPPHIRE HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 273 TL
GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram 53 TL
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 206 TL
TOSHIBA 3,5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk 149 TL
1108 bu %8 indirimli fiyatı.%30 indirim li alırsan cumartesi pazar günü 920tl cıvarı alırsın fakat o parayla ancak bunlar alınır monitör yok.Biraz daha paran kalırsa ram i 8gb a tamamlarsın.Güle güle kullan o.c yapma.
Mönitörün nekadar çözürlügü yüksekse okadar ağır oyun oynarsın.Çoğu oyunu kaldırır fakat bazı oyunları ultrada oynatıcak pc değildir.Fakat mönitör 1378*768 olursa ulrada oynatır.Full hd mönitörler pahalıdır.Fakat görüntü kalitesi artmaktadır.buda işlemciye ekran kartına rame daha fazla yük bindirir.O yüzden bütçeni zorlamak istemezsen bu pc sana yeter.Fakat oyunlarda full hd bir çözünürlükte ultralarda gezinmek istersen 2500tl harcaman gerekli.Ve 2500tl lik pc nin ömrü güncelemelerden vs den sağlam kalırsa 2.5 yıl.
Full Hd monitör pahalı olabilir ama kalite için kesinlikle öneriyorum,Full hd kullandıktan sonra daha düşük çözünürlüklere emin olun bakmak bile istemezsiniz,Ha oyunlarda performansı düşer ama,o zamanda Oyunun çözünürlüğünü düşürürsünüz,Sorun kalmaz.
Full Hd monitör pahalı olabilir ama kalite için kesinlikle öneriyorum,Full hd kullandıktan sonra daha düşük çözünürlüklere emin olun bakmak bile istemezsiniz,Ha oyunlarda performansı düşer ama,o zamanda Oyunun çözünürlüğünü düşürürsünüz,Sorun kalmaz.Bana kalırsa şuan için en iyi çözünürlük 1440*900 dür.Bunun üstü fuzulidir.Benim şahsi fikrim bu.Adamlar 1920*1080 çözünürlükte oyunlardaki kalite ayarlarını arttırdıklarından siz öyle görüyorsunuz.Yoksa normal videolarda fotolarda farketmiyor.
1024 × 600
1280 × 800
1440 × 900
1600 × 900
1920*1080
Bunu söyle göstermen gerikirse
resmin kalitesini oyun içindeki efeklerle kötüleştiriyorlar.Batman arham citiy ekibi acayip oyunla uğramış hatta çogu düşük çözünürlükte görüntüyü küçültüp kaliteyi bozmamışlardır.Ama para kaygısı olan oyunlar bunu yapmaz.
Böyle yaparlar. bu oyun örnektir.
1024*768
Ben düşük çözünürlükte pikselleri görüyorum,rahatsız ediyor. Hem resimlerin çözünürlüğünü böyle ufaktan bakarak karşılaştırmak mantıklı olmaz;
Detaylara inilince fark daha belli oluyor,Oda zaten görüntünün keskinliğinden belli.
Ancak atladığınız bir konu var, 19 inch ekrana 1366 pixeli sığdırdığınızdaki ile 1920 pixeli sığdırdığınızda arada çok büyük fark olur,1080p ile keskin görüntüler elde ederken,daha düşük çözünürlükte koca koca pixelleri görürsünüz.
Bu adamların teknolojileri geregi çözünürlük var yoksa para kazanamazlar.
Şu Anlık Ekranım Var.Sadece Bir Kasaya İhtiyacım var
Birde Sizlere Bİşey Soracam Benım eski Bundan 2 önceki kasadaki anakart var Asus P5G41T-M LX Intel G41/ICH7 DDR3 1333(O.C.) İş Görürmü Ne yapayım bunu :)
Ancak atladığınız bir konu var, 19 inch ekrana 1366 pixeli sığdırdığınızdaki ile 1920 pixeli sığdırdığınızda arada çok büyük fark olur,1080p ile keskin görüntüler elde ederken,daha düşük çözünürlükte koca koca pixelleri görürsünüz.Bu pikseller laptopta tablette neden görünmüyorda pc mönitöründe görünsün.
o işin öbür yanı,ancak büyük ekranlardada yüksek çözünürlük şart.Tüplü tvlerde çözünürlük 600*480 di.Ama dünyanın en net pulsuz görüntülerini sunuyordu.70 ekranda bile.Fakat adamlar baktı bu iş böyle çözülmüyecek lcd çıkarttılar.Bu çözünürlük olayıda bahaneleri oldu.Tıpkı tepki süresi görüntü açısı gibi.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (247574) ~ 27 Aralık 2012 19:16
İşlemcisi Felan Herşey Tam Ramlar Eksikti sadece Öyle duruyodu kenarda.İş görürse Onuda toplarım