bilgisayara farklı windows xp lerle format atmama rağmen bilgisayarıma çift tıklıyorum pencere açılıyor sonra c d e ye çift tıklayınca yeni bir pencere açılarak devam ediyor format atmama rağmen bu düzelmedi bunu niye yazdım çünkü harddiskin boot sektörüne virüs bulaştığını düşünüyorum avastla taradım bir şey çıkmadı.
ve de bilgisayarı biraz hızlı kullanınca mesela: bir pencereyi açıp peşinden tv yi açıp peşinden başka birşey yapınca hemen ya explorer yada drwatson hatası veriyor.ilk hataya gönderme diyince peşinden başka bir pencere açılıyor ve o pencere yi hareket ettirince görüntü maviye boyanarak kayıyor.
ne yapmalıyım bir yardımcı olursanız çok sevineceğim teşekkürler...
pc hata veriyor ve kilitleniyor yardım lütfen
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
a.) Tüm sürücülerinizin özellikle ekran kartı sürücülerinizin doğru yüklendiğinden emin olun.
b.) Klasör seçeneklerinden tüm açılır pencereleri aynı pencerede aç seçeneğinin seçili olduğundan emin olun.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj
khramna.) Tüm sürücülerinizin özellikle ekran kartı sürücülerinizin doğru yüklendiğinden emin olun.dostum ikiside olması gerektiği gibi...
b.) Klasör seçeneklerinden tüm açılır pencereleri aynı pencerede aç seçeneğinin seçili olduğundan emin olun.
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
LowLevel Format atabılırsın. Ama ondan oncesınde Avasttan bır an önce kurtul sana onerım onlıne vırus tarama ıslemı yapmandır. www.kaspersky.com veya www.pandasoftware.com sıtelerınden onlıne tarama yapmanı onerırım. AVG antıspyware ve adaware programlarını kur guncelle ve guvenlı kıpte taramanı yap eger AV ve Antıspy işe yaramazsa Lowlevel format çak
Son Düzenleme: Borga-x ~ 03 Haziran 2008 15:14