kolay gelsin arkadaslar
1) pc im çok yavaç açılıo
2) bu günlerde çok kasmaya basladı her bilgisayarıma girdiğimde el feneri çıkıo ve çok sinir oluom ekrran gidip gelio takılıo
Format çözüm getirir Mİ
ben önceden attırdıgımda açılısı değişmemişti geç açılıodu yani
ne yapmam lazım..
PC hattinden fazla Kasıo
ramda arıza varsa ne yapmam lazım arkadaslar
Öncelikle başlangıc dosylarını azaltmaya çalış bunun ıcın başlat >çalıştır kısmına msconfig yaz ve başlangıç sekmesıne gıt. Orda işini görmeyen dosyaların basındakı tıklerı kaldır.
Restart at ve acıldıgında karsına cıkan ekrandakı uyarıya tık koy
CCleaner programını kur ve sıstemını bu program ıle tarattır.Gereksiz ne kadar dosya varsa hepsını sılecektır. butun ısaretlerın secılı olmasına ozen goster.
c:\wındows\prefetch dosyasını komple boşalt.
AV programı kur ve sıstemını tarattır.Kaspersky ınternet sec. önerilir. Adware ve webroot spy sweeper progrmlarını kur guncelle ve guvenlı modda taratmayı dene.
bunları sıstemının hızlanmasına yardımcı olacak adımlardır.
Eğer fayda etmıyorsa ya ramın bozuktur yada işlemcin cok ısınııyordur
baslangıç dosyaları bos Kaspersky ınternet sec kulllanıom zaten dediğin programları kulllanıom kardeş verdiğin komutları yapayım tesekkürler
Üsttekilerin haricinde sana disk birleştirmeyi öneririm.Klasörlere girerken el feneri çıkması dikinde parçalanmış dosyaların çok fazla olduğunu gösteriyor.Defrag yapman yeterli..
arkadaşlar selam benim sıkıntım yerel disk c'i biçimlendiremiyorum format atmak istiyorum pc'yi sıfıra sıfır nasıl formatlayailirim kolayı ve kısa yolu varsa arkadaşlar lütf. bekliyorummmm acil
ben disk birleştirmiyi deniyom ama hata veriyor yani yüzde 50 ye gelio birleştirilemedi diyo
PC VAR DERDİN VAR
hatada nediyor bad sectormu ne hatası veriyo
bilmiyorum sadece birleştirilemedi hatası diyo vede rapor gelio sadece o kadar
önce bi scandisk yap sonra tekrar dene defrag ı oda olmassa registry cleaner veya ragistry mechanic,registry optimizer yazılımlarını kur onlarla bi tarattr kayıt deftern çok fzla gereksz girdiyle dolmş olablr
Dark Spirit Of The Silentönce bi scandisk yap sonra tekrar dene defrag ı oda olmassa registry cleaner veya ragistry mechanic,registry optimizer yazılımlarını kur onlarla bi tarattr kayıt deftern çok fzla gereksz girdiyle dolmşCCleaner programını da kurup regıstry'deki fazlalık dosalardan kurtulabılırsın.