merhaba arkadaslar.. pc oyunları grid olsun euro truck olsun simulasyon oyunlarında gercekçiliği yaşatabilecek bi direksiyon almayı düşünüyorum.. logitech momo iyi demişlerdi.. logitech in g25 harici ( fiyat dolayısıyla =)) ) bi direksiyon öneriniz varmı ? teşekkür ederim..
pc için direksiyon seçimi
Evet doğru tavsiyede bulunmuslar 1 kereliğinede olsa kullanma şansım oldu ve sonucunda fikirlerim şöyleydi
+Hidrolik sistemi oldukça başarılı
+Kalite üstün seviyede
+Direksiyonun malzemesi el kaydırmıyor
+Bazen o kadar eğlenceli oluyorki ben bunu sabah akşam oynarım diyorsunuz :)
+Üzerindeki kırmızı tuşları vites olarak atarsanız oyunlarda oldukça işinize yarıyor
Tek - yanı fiyatı 200TL küsür bir fiyatı bulunuyor EXA da ancak bu kaliteye ve eğlenceye bu kadar para hiç bile
g25 çok güzel fakat pahalı alabilirseniz alın ama alamazsanız alacağınız direksiyon setinin driver konusundaki desteğini iyice inceleyin malesef casper marka direksiyon setimin vista 32bit driver'ını bulamıyorum
yani sadece logitech momo mu diyosunuz =) snopy marka deneme sansım oldu ama ha klavyeden oynamışım ha direksiyondan az döndürdüğüm zaman bile tam dönüyodu.. başka önerileri olan arkadas varmı microsoftun kiler nası acaba..