pc ile ilgili büyük sorun yardım

orkunk
19-10-2011, 21:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşlar benim geçen ay ram slotlarının 3 ü patladı yandı 4 tane vardı 1 tanesi çalışıyor bende ona 2 gb lık taktım arkadaşlar eskiden oynadığım oyunlar dahil hiç bir oyun oynuyamıyorum ekran kartı hatası veriyor ekran kartı driverini yükleyince nvlddmkm.sys hatası veriyor (ekran kartım: nvidia geforce 8500gt)
arkadaşlar birde xp yi eskiden pc çok seviyordu artık bu seferde xp yükleyince hoş geldin ekranında yada hoş geldin ekranından sonra donuyor. , windows 7 yükleyince ekran kartı driveride yükleniyor ozamanda nvlddmkm.sys hatası veriyor ve güvenli kip tede açılmıor çünkü daha pc yi açıp yüklemeyi tamamlamadığı için. ben şimdi vista kullanıyorum ve ekran kartı driverini yüklemeden duruyor ve hiç bir oyun oynıyamıyor 
arkadaşlar sorunun çözümü nedir hepsine baktır 5 ay çalıştım ama olmadı garantiside yok hızlı sistem den almıştım düşünün firma bile kapandı yani 5 yıl mı ne oldu. bu sorunu nasıl gidercem

nvlddmkm.sys  hatası  yüzünden driveri yükleyemiyorum ve oyunda oynayamıyorum yardım edin lütfen