merhaba arkadaşlar,benim pc de bir zamandır ki xp sahteleciliği vardı. şimdi pc e format atmayı denedim ama başında kapandı. sonra pc i açmak istedğimde windows xp yazan yer çıkınca 3 sn içinde kapanıyor kendi kendisine. ne yapmalıyım?bazıları diyor hdd i tamemen sil diyor.sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
pc ile xp :(
Böyle birşey başıma gelmedi muhtemelen d:ve diger hdd lerede birşey yapmıştır komple hdd yi silip yeniden bölmek ve yüklemekten başa çare gözükmüyor.
tekrar yükleme yaptıgınız cd orjinalmi??
orjinal değilse orjinal bir cd bulup deneyin.bu microsoftun illegal ürün kullananlara yaptıgı bir uygulama olabilir..
cd or ,jinal ise sanırım hdd de sorun olmuştur.
xp cd im zaten orjinal değil :( ama windows 7 indirmiştim ve onu dvd yapmıştım onu denedim ama yine aynısı oluyor.windows 7 şuanlık sahte olarak geçmiyo değil mi?
cd-rom'u bios'dan first boota alacaksınşimdi pc e format atmayı denedim ama başında kapandı
xp cd'sini takacaksın
CD'den ön yükleme... yazısı gelince, ENTER!a basıcaksın
sorun yaşıyorsan
ya cd ya da cd/dvd rom bozuk
vs
aşağıdaki ekrana geliyorsun ve restart ediyor, değil mi?pc i açmak istedğimde windows xp yazan yer çıkınca 3 sn içinde kapanıyor kendi
genellikle ekran kartı sürücüsü buna neden olur
yapman gereken
Bilgisyarı güvenli mod seçeneklerinde başlat
"En son iyi yapılandırma"yı seç
Bu sefer "Ağ Desteği Güvenli Mod"da sistemi başlatıp, ekran kartı sürücülerinin en son sürümünü indirip, yükle