Kaan Yıldız sormuş:
Laptopu bundan yaklaşık üç ay önce satın aldım. Düne kadar bilgisayarımda hiç bir sorun yokken, dün msn de iken bir anda bilgisayarım dondu ve kapatmak zorunda kaldım. Tekrar açtığımda yaklaşık 20-30 dakika kullandıktan sonra tekrar dondu Bu şekilde belki 40 defa tekrar etti iki gün boyunca. Bilgisayarımda Windows Defender, Güvenlik duvarı ve virüs programları aktif ve güncellenmiş halde. Virüs bulaşma olasılığını düşük görüyorum. Windows Uptade tarafından gönderilen güncelleştirmeleride %90 lara kadar yükleyip tekrar donuyor. Buna Güvenlik duvarının sebep olabileceğini biliyorum. Bu yüzden güvenlik duvarı dahil, virüs programını bile etkisiz hale getirmeme rağmen sorun çözülmedi. Herşeyden önemlisi garantili olan bu bilgisayarımı satın aldığım firmaya götürdüğüm zaman bu sorunu çözerlermi. Yoksa bahsedilen garanti sadece elektronik anlamda bir garanti mi
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
ASUS F3Series Notebook
Intel Core Duo 2 NVIDIA 8400M G 128 MB paylaşımısız
CPU: Duo T7500
Display : 15.4" WXGA
Wireless : 802.11abgn+BT
HD: 160 GB
Memory: 2 GB
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)