PC İŞLETİM SİSTEMİ KURULUMUNDA KAPANIYOR

HPQ-User
03-11-2007, 20:33   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

METİNBURAK sormuş:
MRB.. BENİM SORUNUM CD'DEN İŞLETİM SİTEMİNİ KURARKEN YADA YİNE CD'DEN GHOST İLE IMAGE BACKUPINI YUKLERKEN PC ON-OFF ANAHTARINDAN KAPATMIŞSINIZ GİBİ KAPANIYOR..
HATTA BAZEN BIOS'TAN CD'DEN BAŞLAT AYARI İÇİN DAHİ AYNI SORUN OLUYOR.
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
ACER ASPİRE 5100 LAPTOP

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

Dark Spirit Of The Silent
03-11-2007, 21:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
604 mesaj

biostan ve windows tan güç ayarlarını kontrol edin yoksa power supply yani güç kaynağınızda sorun olabilir

muammerturkmen
04-11-2007, 02:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
359 mesaj

format atmakla windows un güç ayarlarının ne alakası varkine, bios tan güç ayarlarındanda da değil galiba

bios u bi güncellermisiniz, bide ram leri bi kontrol ederseniz süper olacak kanımca :), aynı problemler bendede vardı bi deneyin belki sizdede başarılı bi sonuç ortaya çıkar, laptop a bios güncelleme ve ram denemesi yapmak biraz güç ama bi deneyin nolur nolmaz çünkü yazılımsal bir sorun yok tamamen donanımsal bir bozukluk var

trucks_one
17-01-2012, 00:15   |  #4  
trucks_one avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
102 mesaj

BU sorun bende de oluyordu hatta mavi ekran gelip hata verip pc reset atıyordu güvenli modda bile çok nadir mavi ekran gelmeden açılyd bende format atmaya karar verdim windows 7 kurucaktım sanırsam sizde onu kurmaya çalışıyorsunuzdur. Windows 7 de kurulumun bir yerinden sonra windows başlatılıyor yazısı geldiğinde pc reset atıyordu. Bir kaç kez denedim bir türlü bu aşamayı geçemedim sonra windows xp kurdum xp de bu sorun olmadı xp yi kurduktan sonra windows 7 yi kurdum sorun çözüldü