Merhaba arkadaşlar.Benim PC'imde FIFA 11 yüklü.Arkadaşımla online oynarken ayrıca skype'ten konuşuyoruz.Ve PC yarım saat sonra kendiliğinden kapanıyor."Kapatılıyor."da yazmıyor.Direk elektrik gidermiş gibi kapanıyor.Ama FIFA'da değilken hiç öyle bir sorun yaşamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim :)
PC kapanıyor.
PC'yi yeni toplattım.Yine bi bakıyım ama 2 tane fan var içinde ama Thermaltake kasada cam gibi bişey var içeri bakıyosun.Fanlarda ve içinde hiç bir toz gözükmüyor.Assassin's Creed oynarken falan hiç kapanma yok acaba oyun kaynaklı olabilir mi ?
PC'yi yeni toplattım.Yine bi bakıyım ama 2 tane fan var içinde ama Thermaltake kasada cam gibi bişey var içeri bakıyosun.Fanlarda ve içinde hiç bir toz gözükmüyor.Assassin's Creed oynarken falan hiç kapanma yok acaba oyun kaynaklı olabilir mi ?Topladığın sistem nedir, bileşenlerini yaz. Stabilite sorunu olabilir.
ilkönce ısıları takip ederek ısıların normal olduğundan emin ol.
ısı sorunun yoksa başka birinden psu getirip dene.
yine kapanıyorsa işin zor demektir. ama önce ısı ve psu testi.
kasada toz varsa büyük ihtimal soğutucun toz tabakası ile kaplanmıştır. uygun ortam varsa fön makinası tut. özellikle işlemci soğutucusuna ve psu ya. yoksa elektrik süpürgesi ile çek. ama darbeye çarpmaya karşı dikkat et. aıda 64 le ısı değerlerini mutlaka ölçmelisin.
sorunlu pc lerin oyunlarda kapanması normaldir, çünkü yokuş tırmanıyor.