arkaaşilar ben bigisayarımı hep ayarlar güç seçeneği ordanda bilgiyarı kapata tıklayarak kapatıyoum. ama bi gün denedim ekran kapanı no signal dedi kasanın kapanmassını bekliom kapanmıo museyi oynattım başlangıç bölümüne geldii ne olcak ne yapmalıyım
pc kapanmıyor kardeş değişik
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bazen linuxdada özellikle ubuntudada oluyor.Baştan kur.
Eğer windows işetim sistemi kullanıyorsan herhangi bir yere sağ tıkla-yeni kısayol de Sonra senden komut isteyecek oraya ''shutdown -s'' yaz.(Tırnakların içindekini) İleri de senden ad isteyecek adada herhangi bir şey yaz örneğin kapat. İleri de kapatma kısayolu oluşmuş olacaktır. Pc yi kapatmka istediğinde buna tıklaman yeterli
arkadaşlr win 8 pro benimki bAştan format mı atıyım
arkaaşilar ben bigisayarımı hep ayarlar güç seçeneği ordanda bilgiyarı kapata tıklayarak kapatıyoum. ama bi gün denedim ekran kapanı no signal dedi kasanın kapanmassını bekliom kapanmıo museyi oynattım başlangıç bölümüne geldii ne olcak ne yapmalıyıKapat yerine hazırda beklete tıklamış olabilirsin(yazılımsal bugda olabilir).
Denetim masasından güç seçeneklerine bak ve düzelt istediğin şekilde.
bi yürüyün giidin be bi bildiğiniz yok kendi başıma yaptım win 7 ye döndürtcekti çok bilmişlik yapıp win 7 e dön iyo yaptım lan yaptım formatsız yaptım sizin dediklerinizi yapmadım bok gibi site sktrin lan
naptın kardeşim sen koptum ya :D pühh sana şerefsiz nedir ya :Dpislik herif biz burda sana yardım edek dedik sen tutmuş bide küfür ediyon lanet olsun sen ve senin gibilere bencil şişman pisliiiik pühhhh sana şerefsiiiz !!!!!!!
çoluk çocuk bu siteye üye olursa olacağı budur :) konu başlığı ofsayt zaten :)
bi yürüyün giidin be bi bildiğiniz yok kendi başıma yaptım win 7 ye döndürtcekti çok bilmişlik yapıp win 7 e dön iyo yaptım lan yaptım formatsız yaptım sizin dediklerinizi yapmadım bok gibi site sktrinkardeşim bir bilgisayarın kapanma gibi bir sorunu varsa bu herşeyden kaynaklanıyor olabilir. arkadaşlar sorun yaratabilecek yerleri söylediler lütfen millete küfür etmeyi kesip özür dileyiniz...