vista kopyası kullanıyorum süresi bitti.etkinleştiremiyorum;çünkü internet kullanmıyorum.bilgisayarı açtığımda etkinleştir ve daha sonra etkinleştir yazısı çıkıyor. daha sonra etkinleştiri tıkladıgımda ekran kararıyor.ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz.güvenli moddada acıyorum yine karanlık
pc karardı
orjinal ise telefonla etkinleştirebilirsin,internet bulup etkinleştirebilirsin.Korsan ise yasal olmayan paylaşıma giriyor
vistayı kaldırmak xp yüklemek istiyorum ekran acılmadan yapamıyorum
Bir ipucu = Güvenli modda açın çıkmaz ama yasal değilse silerim.
ne demek istedin anlamadım güvenli modda cıkmıyor zaten
Güvenli modda açıp crack bulmanızı önermekten başka elimden bişey gelmez.
güvenli moddada ekran yok bir türlü çözemedim yinede teşekkür ederim.
ya ben bu bilgisayarı evkur dan aldım vistayıda bu adamlar yükledi servise haber verdim para alırız diyor 2 sene garantisi olmasına rağmen bende evkuru aradım bu yüklediginiz vista orjinal deil diyorum.olamaz diyor ama ekranın sag alt kösesinde bu vindovsun orjinali deil kopyasıdır yazıyor.yaklasık 1 ay önce program kendi kendini kapatmaya baslayınca hiç bir işlem yapamaz oldum bende format atıp yeniden yükledim yaklasık 1 ay süre verdi etkinleştirmem için bende de internet olmadıgı için etkinleştiremedim.ve sonuç ekran karardı hikaye budur.sizce ne yapmam lazım teşekkürler
orjinal ise telefonla etkinleştirme seçeneği ile etkinleştir