PC Kasalar Kapışıyor
Arkadaşlar bu da benim kasam. Garanti nedeniyle iç kısmını gösteremiyorum o yüzden sizde artık hayal gücünüzü kullanın :)) haa unutmadan lcd ekranı dokunmatiktir icabında :)
Neden satalım ki ?
hmm doğru söylüyorsun.. o kasaları 2-3 sene sonra kürek hesabı satacaklar :) küreği 1 milyon :)))
Ben kendimi saymıyorum çünkü kasamı seviyorum ama kasasını sevmeyen kişilerde benim ve başkalarının yaptığı işi yapıyor. Ama benimki hafif mod. Alnın teriyle bu işi çok güzel yapanlar var. Ayriyetten dış görünüş çok önemlidir ilk önce dış güzelliğe bakılır ve baktımıda "vay be!" demeli görenler. ( en azından kendimiz için güzellik yapıyoruz :D - bence )
İşin içine böyle güzellik ve emek girince satılması çok zor oluyor...(kişisel bakımdan)Son Düzenleme: Karub ~ 21 Aralık 2009 17:42
Neden satalım ki ?
Ben kendimi saymıyorum çünkü kasamı seviyorum ama kasasını sevmeyen kişilerde benim ve başkalarının yaptığı işi yapıyor. Ama benimki hafif mod. Alnın teriyle bu işi çok güzel yapanlar var. Ayriyetten dış görünüş çok önemlidir ilk önce dış güzelliğe bakılır ve baktımıda "vay be!" demeli görenler. ( en azından kendimiz için güzellik yapıyoruz :D - bence )
İşin içine böyle güzellik ve emek girince satılması çok zor oluyor...(kişisel bakımdan)
emeğe saygımız var yanlış anlamayalım lütfen
Ve işte benim kasam :) Son üç resimde bilgisayar kapalı olduğu için ışıkları yanmıyor :Valla arkadaş ben anlamadım senin kasanı otik sürücü nerde ? o kapak açılıyor mu?
Ama bilgisayarın güzelmiş gerçekten. Bide çekicen 5.1 ses sitemi ve 23 ekran monitör bak sen o zaman bilgisayar nasıl oluyor.
7. (5069)- Ebu Berze (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kıyamet günü, dört şeyden sual edilmedikçe, kulun ayakları [Rabbinin huzurundan] ayrılamaz:
* Ömrünü nerede harcadığından,
* Ne amelde bulunduğundan,
* Malını nerede kazandığından ve nereye harcadığından,
* Vücudunu nerede çürüttüğünden." [Tirmizî, Kıyamet 1, (2419).] [İbrahim Canan, Kutub-i Sitte Tercüme ve Şerhi, Akçağ Yayınları, 5069. hadis]
alıntı.
Görselliğe önem verilmiş fakat bu zevk meselesi.Ama şu an bilgisayarın en önemli özelliği görünüş değil icraattır.Size öyle kasalar gösteriridim.Fakat hepsinin garanti kağıdı var.Ama içinde tek bir ışık bile yok fakat işlemci gerçek turbo çift çekirdek ve üzerinde tam 6 gb ram var bunlar turbo çift çekirdekle 12 gb oluyor ve işkemciye öyle büyük fanlara gerek yok.Çünkü o makinayı ısıtan birisini göremedim.Ne desen tamam diyor.Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.
Saygılar....
Görselliğe önem verilmiş fakat bu zevk meselesi.Ama şu an bilgisayarın en önemli özelliği görünüş değil icraattır.Size öyle kasalar gösteriridim.Fakat hepsinin garanti kağıdı var.Ama içinde tek bir ışık bile yok fakat işlemci gerçek turbo çift çekirdek ve üzerinde tam 6 gb ram var bunlar turbo çift çekirdekle 12 gb oluyor ve işkemciye öyle büyük fanlara gerek yok.Çünkü o makinayı ısıtan birisini göremedim.Ne desen tamam diyor.Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.Tabikide. Maksat artistlik olsun ama resim koyan arkadaşların renkli kasaları var helal.Saygılar....
Görselliğe önem verilmiş fakat bu zevk meselesi.Ama şu an bilgisayarın en önemli özelliği görünüş değil icraattır.Size öyle kasalar gösteriridim.Fakat hepsinin garanti kağıdı var.Ama içinde tek bir ışık bile yok fakat işlemci gerçek turbo çift çekirdek ve üzerinde tam 6 gb ram var bunlar turbo çift çekirdekle 12 gb oluyor ve işkemciye öyle büyük fanlara gerek yok.Çünkü o makinayı ısıtan birisini göremedim.Ne desen tamam diyor.Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.Haklısınız birde buna bakarsanız kendi pc icratın nekadar saglam oldugunu görürsünüz tabii bu orta sınıf bir pc 12gb ram olabilir 64gb 11bin tl ramde gördüm tabi bir rame 11 tl verecegıme arabamı yenilerdim :) hp nin google aratın HP 64GB DDR2 kit (8x8GB) (495604-B21) Bellek RAM TIKLASaygılar....
Son Düzenleme: ultra-durable ~ 23 Aralık 2009 22:00