toplayacağım pc için önce kafamda bir kasa belirlemek istedim.aklımdaki marka thermaltake.
aşağıdaki kasayı inceliyorum şu anda.sizce nasıl?başka tavsiye edebileceğiniz kasa var mı?
toplayacağım pc için önce kafamda bir kasa belirlemek istedim.aklımdaki marka thermaltake.
aşağıdaki kasayı inceliyorum şu anda.sizce nasıl?başka tavsiye edebileceğiniz kasa var mı?
oyun pc si olacak ve mümkün oldugunca uzun ömürlü olmasını istiyorum
türkiyede satılıyodur umarım kasa su ana kadar bulamadım
o modeli göremedim Vatan'da ama başka güzek modelleride var Thermaltake'den. Bence fazla para vermemeye çalış kasa için. Kasa kasadır. Görünüş tabi önemli ama çok 500 de verilmez mesela (örnek).kasanın fiyatı 250 tl civarında olursa alıcam..boş kasaya 500 tl verilmez bencede içinde 750w psu olursa anca..Saygılar.
Cooler Master Red Serisi ;)bunun gibi mi?
Son Düzenleme: sartre ~ 01 Kasım 2012 11:24
ön yüzde usb 3.0 çıkışı olmalı alacağım kasada coolermaster bu konuda yetersiz gibi geldi bana
ARMOR REVO modeli değşet ama türkiyede yok
bilmiyorum ama farklı renkte oluyor..USB 3.0'ın girişi 2.0'dan farklı mı?? kasa ile USB 3.0 çıkışının ilişkisini anlamadım... Kasanın ön tarafında USB çıkışı olur...Anakart destekliyorsa içeriden takarsın USB portuna soketi kullanırsın..
mesela bu kasanın giriş çıkış özelliklerine bakınca ;
G/Ç Portları USB 3.0 x 2, USB 2.0 x 2, eSATA x 1, HD Audio x 1
Son Düzenleme: sartre ~ 01 Kasım 2012 13:42