Öncelikle hepinize merhaba Arkadaşlar,
Benim sorunum şu: Bilgisayarım normal çalışırken elektrik kesilmiş gibi kendiliğinden kapanıyor.. Genellikle pc kasılınca yapıyor kapanmayı Örneğin(Çok fazla program açtığım zaman, facebook’ta farmville oynarken).Kullandığım işletim sistemim windows 7 ultimate 32 bit final türkçe dir. Bu sorun daha öncelerden de oluyordu yaklaşık 1,2 yıl önce yani her yıl tekrarlıyor vista ve xp kullanırkende çok yaşadım bu sorunu defalarca servise gitti pc ama hala devam ediyor servise götürmek istemiyorum yaptıkları birşey yok pc gelince bir süre sonra kapanmaya devam ediyor.. 3 kere anakartım yandı en sonunda bundan 7 ay önce yeni bir anakart verdiler bana.. hiç bir sorunum yoktu.. son 1,5 aydır böyle oluyor.. pc ye format attığımda da sorun hala devam ediyor.. İşlemci fanımı değiştirdim ısınmasında bir problem yok sanırı.. power supply de 2 kere değiştirdim.. ramleri kaç sefer temizledim.. pc de anlayacağınız temizlenmeyen bir yer bırakmadım lütfen ben bu sorunla yıllardır uğraşmaktan bıktım.. bir şeyler söyleyin bana birde onları deneyeyim yeterki şu sorundan kurtulayım sonsuza kadar..
Sistem özelliklerim=
İşletim Sistemi Adı:Microsoft Windows 7 Ultimate
Sürüm:6.1.7600 Yapı 7600
Sistem Türü:X86-based PC
İşlemci:Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz, 2800 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi Phoenix Technologies, LTD V3.20, 24.11.2006
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 2,00 GB
Harddisk Model SAMSUNG SP0822N ATA Device Boyutu: 74,56 GB (80.054.231.040 Bayt)