arkadaslar pc kendı kendıne kapanıyor ve fısı cekıp takmayınca acılmıyo bunun sebebı nedır? yardımcı olabılırmsınız
PC KENDI KENDINE KAPANIYOR ACIL YARDIM...!
bir ısı problemin olabilir veya bozuk bir donanım yada virüs olma olasığıda var bu tür sorunlarda o kadar çok şüphelenecek madde varki burda senin açıklamalı soru sorman acaba elketirik gitmesinden sonramı ne bilim yeni bir donanımdan sonramı pc başında çok kaldığından dolayımı ısınması sebebiyle işlemci sıcaklığını kontrol etmelisin ayrıca termal macun isteyebilir.
elektırık gıtmesınden degıl normal zamanlardada oluyo bu, ısınmaya gelınce onu bımıyorum yanı bazen ılk actıgım zamanda oluyo sabahları bazende 2-3 saat kullanınca oluyo.ayrıca pc 6 saattır acık ve ıslemcı sıcaklıgı 33 derece ben bıse anlamadım valla
sıcaklık değil sanırım sen pc içini bir temizle baklıma başka bişey gelmiyor donanım arızası büyük ihtimalle ama sorun hangi donanımda ramler diğer bileşenlri bi kontrol et acaba yerinden oynamış bi kablo yada donanım birde çakışma olasılıgı var programların.
saoL kardesım yardımın ıcın deneyecegım dedıklerını olmazsa artık garantı yoları gozuktu
senin pc deki sorun power supply den kaynaklanıyor en kısa süre içinde power ı değiştirmeni öneririm........