biostar g31d-m7 anakart
2gb ddr2 ram
320gb(samsung 7200 rpm)+2tb(sgate 5900 rpm) harddisk
nvidia gt 9500 5112 mb ekran kartı
olan pc vardı kendini 2saate bir yeniden başlatıyordu zaten sistemi yükseltmeyi düşünüodum biraz
anakartı gigabyte g41mt-s2p ile ramde hali ile ddr3 oldu 4gbve güç kaynagınıda degiştirdik ne olur ne olmaz diye yine resetlem devam ediyor işletim sistemi win7 ama ilginç bir noktada hani ani resetlemelerde win 7de pc düzgün kapanmadı der ya bunda omuda demiyor bir anda ekran kararıyor sanki ilk defa açmışşın gibi bilgisayar açılıyor bir kaç kere format attım sorun degişmedi yardımlarınıda bekliyorum...
PC Kendini 2SAATE BİR RESETLİYOR..
Ekran kartın iyi soğumuyorsa malum havalarda sıcak kasa sirkülasyonu önemli ondan pc resetliyor olabilir aman derim fazla zorlama yakarsın ben yaktım ordan biliyorum :)
Isınmadandır diye düşünüyorum ama tam iki saatte bir ise başka bir sorunda olabilir.
biostar g31d-m7 anakartsenin değiştirmediğin parçalara bakacaksı harddiskler ve ekrankartı onları başka bir kasad dene.
2gb ddr2 ram
320gb(samsung 7200 rpm)+2tb(sgate 5900 rpm) harddisk
nvidia gt 9500 5112 mb ekran kartı
olan pc vardı kendini 2saate bir yeniden başlatıyordu zaten sistemi yükseltmeyi düşünüodum biraz
anakartı gigabyte g41mt-s2p ile ramde hali ile ddr3 oldu 4gbve güç kaynagınıda degiştirdik ne olur ne olmaz diye yine resetlem devam ediyor işletim sistemi win7 ama ilginç bir noktada hani ani resetlemelerde win 7de pc düzgün kapanmadı der ya bunda omuda demiyor bir anda ekran kararıyor sanki ilk defa açmışşın gibi bilgisayar açılıyor bir kaç kere format attım sorun degişmedi yardımlarınıda bekliyorum...
arkadaşlar ısınma degil sıcaklıklarını yeniden başlatmada biostan kontrol eetim stabildi zaten kasada harici iki fan daha var ve genlede kpak açık duruyor kasnın konumu ise havadr yani kapalı bir kutu gibi olan pc masalarında degil ekran kartınınında sıcaklıkları gayet normal hatta dün tüm fanları tekrar temizlyip kontak spreyi ile yagladım ekran kartıda dahil powerde degiştirmiştim zaten bu yeni harddiskinde ısısı normal hatta bu kaçıncı format hatırlamıyorum ama ısı felan normal kopylamada yazmada bir sorun yok işletim sisteminindede yvaşlama söz konusu olmuyor bir anda kara ekran ve sonra yeniden başlama
hmm.. driverlarını güncelle derim bilgisayar iki saatte bir yoğun bişey yapıyo mu oyun vs. vs. gibi. değişik format cdsiyle format atmayı denedin mi?
driverleri cd sinden tekrar yükleyip güncelledim yani farketmiyor oyun felan sadece film izlesm internet girsem oyun oynasam ... hepisinde ortalam 2 satte bir reset atıyor... hatta biraz önceki yorumlara geç cevap yazma nedenimde o ara pc ye format atıyor olmamdı :)
elektrik düşük geliyor olabilir