pc normal acıkken ınternette dolasırken, muzık dınlerken değilde, program calısırken, bırsey yuklerken, bellı bır sıcaklıktan sonra kendını kapatıyor, sorun ne olabılır
yardımcı olursanız sevınırım
pc normal acıkken ınternette dolasırken, muzık dınlerken değilde, program calısırken, bırsey yuklerken, bellı bır sıcaklıktan sonra kendını kapatıyor, sorun ne olabılır
yardımcı olursanız sevınırım
sorunun ısınmayla ilgili.fanlarını temizle,termal macunu yenile,psu işlemci ve diğer fanları kontrol et!dönmüyor olabilirler
arkadaşım valla bu pc'ler bi alem.
ben de geçen gün bir kasa değiştirdim ve bilgisayar donup kalmaya başladı. kaç gündür onunla uğraşıyorum, kullanım kılavuzları, bios ayarları, denemediğim hiçbirşey kalmadı nerdeyse.
ama bugün farkettim ki işlemci fanının mandallarından biri tam oturmamış:-) onu sıkıştırdıktan sonra eski bilgisayarıma kavuştum çok şükür:-) bence sistemin daha önceden sorunsuz çalışan bir sistemse, yani bir değişiklik yapmadıysan donanımını iyice kontrol et.
Bir de sorununu çözemezsen donanımın özelliklerini açıkça burada belirt ki uzman arkadaşlar daha hızlı yardımcı olabilsinler.
Şimdiden geçmiş olsun.
anladım, bende öyle düşünüyorum ama kullanılan pc leptop olunca içini acıp bakamıyorum LEPTOP olduguna dıkkatınızı cekerım