pc açtığımda masaüstünde hiç bişeye tıklayamıyorum ve otomatik çalışması gereken prog.lar çalışmıyor.
ctrl+alt+del yaparak işlemlerden explorerı sonlandırıyorum.bu sefer masa üstünde hiç bi simge kalmıyor. sonra yeni görev olarak explorer.exe giriyorum. ps eski haline geliyor ama her açtığımda bunu yapmak orunda kalıyorum. format attım 1 gün sonra yine bu problem çıktı. yardımcı olursanız çok sevinirim beni bu dertten kurtarmış olursunuz.cevzbınız bekliyorum .
pc kilit
sistemini onarmayı deneyebılırsın. XP CD'sını format atar gibi surucune koy ve restart et. CD'ön yukleme yaptıgında sana soracaktır. Sıfırdanmı kurayım yoksa ONARAYIMMI dıye sen onar dıcen.
Bence Onarmayla İlgili Olmayabilir; Daha Yeni Format Attım Diyor.Sisteminin Özelliklerini Yazarsan Sana Yardımcı Olabilirim Belki...
Eğer Sistemin Çok Eskiyse Bu İlk Açılıştakı Kilitlenme Normal Gibi Ama Sistemin Yeni İse Farklı Çözümler Üretmeye Çalışırız Hep Beraber...
p4 2.4
512 rem
gigabyte anakart
nvidia 128 mb fx 5200 eski biraz ama sadece açılışta kitleniyor dediğim işlemi yapınca düzeliyor. explorerda hata veriyo bazen.
arkadaşım eğer imkanın varsa remi değiştir bide öyle dene bu tarz explorer hatalarının pek çoğu remden kaynaklanıyor.
eğer remi değiştirme şansın yoksa takılı olduğu yuvayı da değiştirebilirsin.
arkadaşlar ben tekrar format attım tüm sürücüleri yükledim bi güzel çalışıyodu. ertesi sabah yani bu sabah yine aynı hataları verdi. sistem geri yükleme yaptım dün tarihli. düzeldi şimdi. ben pc yi kapayıp açarsam yine aynı şey olmasından korkuyorum. neden benim pc böle yapayor
RAM'lerınde veya anakartında bir sorun var.Donanımsal sorun. RAM'leri başka bir makinada deneyebılıyorsan dene. Kendı sıstemınde de başka RAM dene.. Bakalım hangısınde sorun verıyor...
winamp nero bile hata veriyor. bunların ram ile alakalı olduğuna eminmisin?
ya bendede aynı problem vardı hatta dün oldu ben windowsun içindeki prefect dosyası içindeki dosyaları sildim düzgün calısmaya başladı
not: sadece dosyanın içindekileri sil kendisini silme
prefect boş zaten yeni format attım