Bayağı bir gecikmişim. İlk örneği: https://www.chip.com.tr/forum/pc ... nuclari_t33027.html burda ama... 2.sini başlatayım bari
Bayağı bir gecikmişim. İlk örneği: https://www.chip.com.tr/forum/pc ... nuclari_t33027.html burda ama... 2.sini başlatayım bari
Monıtor Samsung'un son cıkan modelı degılmı BW2232 22" veye 19" duz kare monıtoru..Wayy be...Paket paket wınsotnlarda duruyor hanı :D Ben sıstemın yerını degıstırdım bu aksam foto koyamaya çalışırım...
benim sistem bunun yanında minnacık kalır...ayrıca winstonlarda borga abinin dediği gibi cabası...marlboro falan koysaydın daha fiyakalı olurdu...bence marlboro konup bir daha çekilmeli
Selçuk İslamoğluBayağı bir gecikmişim. İlk örneği: https://www.chip.com.tr/forum/pc ... nuclari_t33027.html burda ama... 2.sini başlatayımgüzel yarışma konu güzel katılım güzel ama
iş oy vermeye gelince sadece 5 kişi katılmış oy vermek için
OFFF super geıyor kulaga.. Hemen masaı bır sılıp ole çekıyım fotoyu Zaten kasada Modlu... şıkır şıkır
borga abi geçen yarışmadaki birinciliği kaptırdın geri almak istiyorsun sanırım.....
merve06güzel yarışma konu güzel katılım güzel amaNeyı beyenmıyorsun yahu, herseye bır eleştırı... Bazı şeyleri oldugu gıbı kabul et..
erdem187borga abi geçen yarışmadaki birinciliği kaptırdın geri almak istiyorsun sanırım.....Alakası yok maksat muhabbet olsun benımkının ımkanı yok 1.secılmesıne..
dediğin gibi maksat muhabbet olsunbelli olmaz belki seçilir.....
Borga-xneyi olduğu gibi kabul edeyim anlamadım.merve06güzel yarışma konu güzel katılım güzel amaNeyı beyenmıyorsun yahu, herseye bır eleştırı... Bazı şeyleri oldugu gıbı kabul et..
ben ne diyorum sen ne diyorsun. bence herşeye eleştiri yapan sensin koskoca forumda 5 kişi oy vermiş bence normal bir durum değil diye belirtmek istedim. ben beĞenmiyorum dedim mi
Eski konudaki Fotoğraf beğenilmedi...( Beğenilcek halide yoktu zaten... ) şimdi Yeni masa ve PC ile yeni bir fotoğraf Çekip koyucam... bakim bu beğenilcekmi...
Fotoğraf koymaya vaktim yok ama pc me özen gösteririm kulanndıktan sonra masamın ustune buyuk bır ortu orterım tozlanmasın diye 2 haftada bir kompresorle pc yi temizlerim valla pc im bana dua etsin 2 haftada bir nefes alıyor bazı kullanıcılar pc lerini yıllarca temizlemiyor ne zaman arıza yaptı ozaman kasalarını açıyorlar içinden örümcek ağları fışkırıyor neyse konu amacından saptı pcmi ve masamı seviyorum
Hehehe bende koyayım biraz dağınık galiba test kitabı falan ama
olsun yatmadan önce çekseydim
İlk 3 foto telefondan çekildi:S
Vücuduma zarar verirmi acaba bu DVD
İşte ben
Selçuk İslamoğluToplu halde tek resimde olan yok mu Darko?Gündüz çekeyim onu şimdi olmaz :)Gündüz ışık yaygın geldiği resim daha iyi görünüyor ve ampulu sarı yaptım beyazdı ondan değişik görünebilir.Voltajı da küçük.
Herneyse ilk önce küçük resim koyarım yarın inşallah büyük koyarım.Tek resim olmuyor maalesef denedim telefonla olcak:(
Onuda yarın yaparım ancak zaten şuan görütü pek iç açacı değil.masanın üstü bisküvü kırınları-kağıt-silgi topluluğu nasıl temzlicem ben bunları ya![*<][*<]Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 05 Aralık 2007 22:07
Alıcan elıne şarzlı supurge veya buyuk elk. supurgesını masanı bır guzel temızlıcen ne varsa makınaya..
ABO Selçuk beyin masasının toplu hali buysa dağınık halini düşünemiyorum ya:)ama genelde erkekler daha dağınık tutuyor lar masalarını :))))
Borga abi haklısın özellikle çok dağınıkların yapması lazım bunu :))))allahtan ben dağınık değilim:))))
Evet bayanlar baylar masaları gorelım.. İşyerinizde kullandıgınız masalarda olur herhalde..
Selçuk beyde Sigarakolik heralde... 2 paket var (3. yü tam seçemedim...)
Crysiste orada...
Ben masayyı biraz toplayıp öyle katılayım...fazlada dağınık değil ama..
Borga-xolsun üzülme sen, çıkmadık candan umut kesilmezmiş :Perdem187borga abi geçen yarışmadaki birinciliği kaptırdın geri almak istiyorsun sanırım.....Alakası yok maksat muhabbet olsun benımkının ımkanı yok 1.secılmesıne..