Koray KocamanGzl Borga abi fena değil ufak ve sıcak bir mekan seçmişisn kendine de katılım az yaa her kez Pc kullanıyor çoğu kımse yok ?senin masa maşallah,süt dök yala
bizimkiler öyle mi :) ben şahsen cesaret edemiyorum resmini
koymaya :):)
aslında en dağınık masa gösterimi yapsak herkes dökülür buraya...
PC MASASI YARIŞMASI (((SONUÇLARI)))
hadı beyler masalarınızı gorelım.Olmuyo böyle...
[URL=http://img140.imageshack.us/my.php?image=dvc00594bg8.jpg][/URL]
Benim masam 20 yıllık zamanında abime almışlar ve hala aynı yerinde duruyor. Hatta bu mesajımıda tarihi eser masamdan yazıyorum :) Ortaya doğru bi çökme var e tabi bi kaç tanede çatlak. İmkanı yok resmini çekipde göndermem ama kendi foto mu gönderebilirim :P ucuza buldum bi tane masa alıcam onu çeker gönderirim.
Benim pc ablamın çeyiz sandığının üstünde foto çekip gönderim dedim ablam olmazz çeyizimimi reklam yapacan deyip engel oldu
bu yarışma ne zamana kadar devam edecek??
1-2 sene filan gider gibi bende çektim şimdi atmaya çalışıyorum
süper yaw ama ben masamı toplarsam düzenim bozulacak gündüz olsun bende çekip koyacam olduğu gibi çıksın =D
OOOOMMMMEEEERRRRKlavye ile fare ayrı ayrı yerlerde durunca rahatsız olmuyomusun. Sol elin aşağıda sağ elin yukarda. Klavye konulan bölüm daha geniş olup fareyi de orda kullanmak daha rahat gibi. Ayrıca gözle monitör mesafesi baya kısalır bu durumda. Tabi masa öyle olunca. Ben özellikle geniş çekmeceli aldım masayı bunun için. Resimleride çekebilirsem gönderecem...Son Düzenleme: ceryan67 ~ 02 Temmuz 2007 00:35
hyr benim için hiçte zor olmuyor alıştım nasıl olsa ben her iki türlü kullanabiliyorum ama bana göre bu daha iyi birde seninkini görelim:)
OOOOMMMMEEEERRRRhyr benim için hiçte zor olmuyor alıştım nasıl olsa ben her iki türlü kullanabiliyorum ama bana göre bu daha iyi birde seninkini görelim:)Çok yakında gönderecem...
senin bilgisayarın buysaberbat bişeymiş
Bazı resimler karanlık çıkmış ama ne olup olmadığı anlaşılıyor galiba. Bu da benim bilgisayarım ve masam. Daha ses sistemi alamadım. Yakında PHILIPS MMS430 50W RMS 2+1 HOPARLÖR alacam inşallah. Bir tanede sandalye lazım bu plastikle olmuyor.
iste buda benim masanin en düzgün hali
chiemsee111 senin mekan nostaljik olmuş. Mühendis mimarlara göre bir yer. Mesleğin nedir bilmiyorum ama ben kıskandım gerşekten mekanı...
chemsee bu yarışmayı alır götürür arkadaşım.Adamın masası hakıkatten bal dök yala. Benım oyum chemsee'ye
Borga-xchemsee bu yarışmayı alır götürür arkadaşım.Adamın masası hakıkatten bal dök yala. Benım oyum chemsee'hocam bir de düşünsene masasının en düzgün halinin o olduğunu iddia ediyor...
abı ne dıyım sımdı ben daracık alanda monitoru kucama alıcam artık. Adamınkı süper.. Walla ben o masanı berbat halıne de razıyım
İlk defa bir yarışmaya katıldım. Çok iyi hazırlandım. Daha önce hiç temizlemediğim kadar temizledim masamı. Masam ve ben burdayız.