Arkadaşlar bilgisayarım 128 ekran kartı işlemci 1.8 ve ram 312dir. Bu özelliklere uygun kasmayan iyi bir virüs programı önerirmisiniz?
Pc'me uygun antivirüs programı ?
- 1
- 2
Boşuna kurma sistem zaten yavaş iyice içine edersin.
Microsoft security essentials önerim
İşletim sistemin xp sanırım
Xp ye kurulabiliyormu bilmiyorum bi dene
Evet o da güzel kullanan arkadaşlarımdan olumlu yorumlar almıştım. Ama ben kullanmadım
Bence Pardus kullanın, virüs programına ihtiyacınız kalmayacaktır. Pardus windowsun size sunduklarını fazlasıyla karşılamaktadır. Virüslere bağışıklığı da cabası. Uğraşmayın böyle işlerle yani :)
Çökertecek kadar iyi bi virüs ise zaten Nod32 bulamaz ;)
Hiçbirşey yükleme boşuna arka planda çalışmayacak şekilde programlar tercih et.
Malwarebytes' Anti-Malware ve Bitdefender Free ile haftada bir tarayın.
"Çökertecek kadar iyi bi virüs ise zaten Nod32 bulamaz ;)"
Hiç virüs programı kulanmamaktansa daha iyidir. Virüs programsız o bilgisayar nette kalırsa bilmiyorum n'olur! (illa esed olcak diye bişey mi dedik)
Virüs programı kullanmasın mı yuh artık ben g. duvarına güvenip v. programı yüklememiştim pc çökmüştü. Anladım ki v.programı yüklememek tam bir cahillik!
kur avg yada avira gitsin hiç yoktan esed bile iyidir ayrıca no comment kastığı için esedi kurmasını önerdi.
Polemiğe bak nerelere gidiyor. Ram'e baktınız mı hiç ? O sisteme Antivirüs yüklenirse işlemci kullanımı %50'nin aşağısına inmez. Sen sistemini adam gibi koruyamıyorsan ben ne yapayım ? Şimdiye kadar hiç sistemim çökmedi antivirüs kullanmadığım zamanda çökmedi. Yüklesin görsün sistem nasıl çalışıyor.
Ayrıca cahillik felan değil. 2 dk. edepli konuşun.
2-3 mesajda polemik çıkarttınız bravo.
Kolay gelsin.
Canım sakin ol kimse edepsizlik yapmıyo formun gossip girl(dedikoducu kız ) leri işte :)
virüs programı önermişler o sisteme daha kötü olmasın diye
Yalnız sistem çok düşük abi :) Bence yeni sisteme geç
senin bilgisayara ben avira antivir veya avast ı öneririm. Diğerleri kasar
hazir konu burdayken bende bu sisteme bedava olanlardan hangisini onerisiniz ama kasmayacak
tesekuler.
Acer Aspire M5100
İşletim Sistemi:Windows 7 (32-bit)
İşlemci:AMD AMD Phenom 9500
Ram : 2 GB
Ekran Kartı:nVidia NVIDIA GeForce 8400 GS
Ses Kartı:Realtek ALC888S
Evet Arkadaşım Bilgisayarına Ne Kursan Kasar. Ancak Benim geçen sattığım netbook vardı bir tane dandik :) 600 mhz işlemcisi vardı. 512 de ram i :) Eset Smart Security Çalışıyordu (Nod32 Antivirüs de değil) :D Azıcık Kasıyordu :)
Haa ben sistemi kasmasın diye normal lap topumda da kullandım ki iyi özellikleri var sanıyordum :) . Ancak geçenlerde bir trojan yedim sanıyorum... Ne oldu biliyormusun. Taratmama rağmen Eset Smart Security Uyarı Vermedi. Bende Başka Program indirdim. Trojan için aradım. Bilgisayarda 100 !!!!!!!!!!!!!!!! e yakın trojan buldu. Bendeki smart security crackli değil. Serialini her ay güncellerim. ve Lisans Geçerliliğini kontrol et dediğimde. Gelecek ayı gösterir. ve Uslu Uslu Sürekli Güncellemesini yapar. Win 7 Ultimate İşletim Sistemim var. Onunda Güncellemeleri Daima Açık Ve Güncel. Ben Sağdan Soldan Program İndirip Denemesini Seviyorum. O Yüzden Bende O Kadar Çok Olmuş. İndirdiğim Herşeyi de Tarıyordum Hesapta. Sende de 100 olmaz da 10 olur. Yeterde Artar Zaten :D Durum Bu. Eset e olan güvenim o 100 trojan sayısındaki çift sıfır :) Eset Kurma Boşuna 1 mb bile Ram Yemesin Değmez. Bir Halta Yaradığı Yok. Diğer Seçenekleri Araştırmanı Öneririm.
Ancak Ram e Şimdi Tekrar Dikkat Ettim Değerli Arkadaşım.
O bilgisayarın Hiç Olmazsa Acil Bir Ram Takviyesine İhtiyacı Var.
O ram ile bilgisayar normal günlük işlemlerinde bile kasar bence. Ram i Min 1gb yapmanı öneririm.
Virüs Programı Olarakta Arkadaşlar Güzel Örnekler vermişler. Eset Kasmaz doğru demişler.
Ama ağzım bir kere yandı. Eset ten :) nerede görsem Eset i kötülemeden geçmiyorum :)
Ama Kurma diyemem sistemin zayıfta olsa. Virüs Programı Elzem Bir Şey.
Bir Arkadaşımız PARDUS demiş Kesinlikle Ciddiyetle Üzerinde Durulacak Bir Seçenek. Pardus a çok virüste saldırmaz Windows gibi. Ancak Dediğim Gibi 1gb ram altı PC kullanmak Bence Eziyettir. O Pc yi 1 gb a tamamlarsan keyifler Nette sörf yaparsın. Ekran kartın ve işlemcin keyifli internet gezintisi için yeterli :)
Ben MS Security Essentials kullanıyorum, hafif bir program. Şöyle de bir avantajı var. Windows'un geliştirilmesinde katkı sağlayan mühendisler yaptı bu programı. Yani Windows'u iy bilen insanların elinden çıktı.
hazir konu burdayken bende bu sisteme bedava olanlardan hangisini onerisiniz ama kasmayacak2 GB ram var sanırım
tesekuler.Acer Aspire M5100 İşletim Sistemi:Windows 7 (32-bit) İşlemci:AMD AMD Phenom 9500 Ekran Kartı:nVidia NVIDIA GeForce 8400 GS Ses Kartı:Realtek
Avira Premium Security Suite pek PC'yi yormuyor.Sürekli olarak 3 aylık kampanyaları da var.
Panda Cloud Antivirüs .. kesinlikle kasmaz!! Hemde bedava http://acs.pandasoftware.com/cloud/PandaCloudAntivirus.exe
2 GB ram var sanırımtesekuler burasi denk geldi sorunu cozdu.
Avira Premium Security Suite pek PC'yi yormuyor.Sürekli olarak 3 aylık kampanyaları da var.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (155327) ~ 12 Ekim 2010 15:26
tesekuler burasi denk geldi sorunu cozdu.Norton'un 2011 sürümlerini tam olarak denemedim.Ama arkadaşlardan aldığım olumlu yorumlar devam ederse ben de Norton'un bu kampanyalarından yararlanabilirim :)
- 1
- 2