Şimdi Önerdiğiniz Parçaları Aldım Diyelim Netten Gerisini Nasıl Halledebilirim ?
Pc Nasıl Toplanır ?
Bazı videolar var orada anlatılıyo ama benim tavsiyem bir bilgisayarcıya götür bilen birinin değdir :)
Aslında mesajımı daha önce yazmıştım ama teknik bir problemden dolayı sekmeyi kaybettim.
Neyse.Parçaları satın aldıktan takması en zevkli yeridir diyebilirim.O heyecan süper oluyor :) .ayrıca TheHellFire a katılmıyorum.Kendi işini kendin yapmayı öğrenmelisin.Zaten işler kolay olacaktır.Anakartı Kasaya monte edeceksin önce.Daha sonra kablo bağlantıları için anakartın kullanım kılavuzu diyeyim.Ona bir göz at orda anlatılıyor herşey.Sonrası zaten kolay...
arkadaşlar mesela bileşenleri anakarta taktık. ondan sonra direk format atar gibimi bilgisayarı kurucaz yoksa başka bi yöntemimi war?
Eveeet... Sadece sabit diskin bölümleri olmayacak. Sıfır hard diske bölüm açmak ayrı bi hoşuma gider benim. Bi de ekran kartında ilk oyun test eden olmak.
=) sıfır hard disci sisteme takınca mecburi olarak açılış boot ekranında yükleme cd'sini takmanı isteyecek.sen işletim sistemini takıp ön yüklemeyi tamamladından bir süre sonra hdd boyutunu gösteren bölüm gelecek.oraya geldiğinde türkçe işletim sistemi kuruyorsan türkçe olarak yazar altta zaten.bölüm oluşturmak için c'ye basınız diye.c ye bastığında senden birim miktarı isteyecek.yazdığın birim c sürücüsü olacağı için işletim sistemine ne kadar alan vermek istiyorsan o kadar birim yazacaksın örnek : 20 gb alana işletim sistemini kurmak için 20000 yazıp enter yap.geri geldiğinde ham bölümde kalan birimi yazar,o kısmıda bölüm oluştur diyip c'ye tıklıyıp direkt enter yap ve kalan kısım senind sürücün,yani depon olsun ( anlattığı yöntem xp içindir )