ASUS P4P800-X MARKA ANAKART KULLANIYORUM.PRİZİ FİŞE TAKTIĞIM ZAMAN BİLGİSAYAR ÇALIŞACAKMIŞ GİBİ YAPIYOR Bİ KAÇ SANİYELİĞİNE ÇALIŞIYO AMA SONRA NORMAL HALE GELİYOR.POWER BASTIGIM ZAMAN ÇALISIYO HİÇ BİR SORUN YOK...
YARDIMCI OLABİLECEK BİR ARKADAŞ VARSA SEVİNİRİM
??????????????????????????????????????????????????????????
PC nin Fiş Takıldığı zaman Açılıyor gibi Yapması
power tuşu takılı kalmış olabilir veya güç kaynağınızda da sorun olabilir.
YENİ FEEL HURRİCANE 2 ALDIM YİNE AYNI SORUN VAR BENİMDE AKLIMA GELDİ POWER DAN OLABİLECEĞİ AMA DEĞİL..
YENİ FEEL HURRİCANE 2 ALDIM YİNE AYNI SORUN VAR BENİMDE AKLIMA GELDİ POWER DAN OLABİLECEĞİ AMA DEĞİL..
bende de asus p4p800-x var. arkadaşın dediği gibi fişi takınca açılacakmış gibi oluyor 1-2 sn. sonra kapanıyor. ama bi problem yok. sadece böyle yapıyor kerata
evet 1-2 sn yapıyor ama bir problem yok.. inş. bi sorun olmas ileride... ilginize teşekkürler
Knight_eagleASUS P4P800-X MARKA ANAKART KULLANIYORUM.PRİZİ FİŞE TAKTIĞIM ZAMAN BİLGİSAYAR ÇALIŞACAKMIŞ GİBİ YAPIYOR Bİ KAÇ SANİYELİĞİNE ÇALIŞIYO AMA SONRA NORMAL HALE GELİYOR.POWER BASTIGIM ZAMAN ÇALISIYO HİÇ BİR SORUN YOK...
benim p4p800-x anakart windows vistada sorun çıkardı anakartı değiştireceğim. durup dururken resetleniyor, yeniden başlatma ve kapatma yaptığımda kapanmıyor ekran öylece kalıyor. vista son sürüm ingilizce de yaptı bunları. foruma yazdım %90 anakart dediler.
fişi takınca açılıyor gibi yapması anakartın ayarlarından power on-off açmanız gerekebilir yada dandik bir psu kullanıyorsanızda bu sorunla karşılaşabilirsiniz.. ama bu p4p800-x lerin çoğu sorunlu yani haberiniz olsun bence bu anakarttan uzak durun.. belki bu sorun için de bios update çıkarmış olabilirler..!! bu anakartın tip tip sorunları var ve genelde bios update yapınca düzeliyor benden söylemesi
Knight_eagleASUS P4P800-X MARKA ANAKART KULLANIYORUM.PRİZİ FİŞE TAKTIĞIM ZAMAN BİLGİSAYAR ÇALIŞACAKMIŞ GİBİ YAPIYOR Bİ KAÇ SANİYELİĞİNE ÇALIŞIYO AMA SONRA NORMAL HALE GELİYOR.POWER BASTIGIM ZAMAN ÇALISIYO HİÇ BİR SORUN YOK...Arkadaşım o anakartı ben de bi ara kullandım. Merak edilecek birşey yok herşey normal. Anakartın bi özelliği, hem de bence aranacak bi özelliği.. Ani elektrik kesilmelerinde sistem kendini otomatik olarak açar kısa bi kontrolden sonra herşey normal ise kendiliğinden kapanır. Fişi takmanda elektrik geldi diye algılamasıyla aynı şeydir. Korkacak bişey yok. Eğer rahatsız olursan Bios tan ayarlarına gir ordan ayarlayabilirsin, ama bana sorarsan bu güzel özelliği kapatma. Kolay gelsin ...
kardeş bios ayarlarından ac power i last sate yapınca sorun düzeliyor .kesinlikle denenmiştir.
Başında "Wake Up" gördüğün şeyleri Disable yap.