PC'nizde çalışan tüm programları yönetin!

CHIP Online
26-08-2010, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows'u hangi program yavaşlatıyor? Kolayca öğrenmek ve önlem almak için bu program yeter...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/pc-n ... -yonetin_22055.html

Resimlerle: En kötü araçlar ve alternatifler bir arada

Bilgisayarınızın yavaş çalıştığından mı şikayet ediyorsunuz? Eğer sorununuz donanım ile ilgili değilse sadece 1,5 MB'lık bir program ile PC'nizde çalışan tüm uygulamaları en kolay şekilde yönetmeniz mümkün. Process Lasso adlı program sayesinde çalışan tüm uygulamaları pratik bir şekilde görebilir ve hangisinin en çok sistem kaynağı harcadığını, dolayısıyla bilgisayarı yavaşlattığını kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Çalışan uygulamalar arasında gereksiz yere sistem kaynağı harcayanları bu sayede tespit ettikten sonra kapatmak bilgisayarınızı hızlandırabilir. Fakat Process Lasso'nun tek yapabildiği bu değil. Bu ufak program ile çalışan uygulamalar arasında öncelikler belirlemeniz de mümkün. Bu sayede örneğin internette işiniz olduğunda arka planda çalışan programların önceliğini düşürebilirsiniz. Ya da oyun oynamak istediğinizde oyununuzun önceliğini arttırarak sistem kaynaklarının öncelikli olarak bu uygulamaya ayrılmasını sağlayarak, sorunsuz bir şekilde oyunun keyfini sürebilirsiniz.

Aslında ücretli bir uygulama olan Process Lasso'nun ücretsiz sürümünde sunulan özellikler pek çok kullanıcı için yeterli gelecektir. Process Lasso'yu şu adresten indirebilirsiniz.


Tüm konu: PC'nizde çalışan tüm programları yönetin!

Resimlerle: En kötü araçlar ve alternatifler bir arada

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Process Lasso'yu nasıl buldunuz?