PC Oyuncuları, GTA V İçin İmza Topluyor!

blackdown
01-12-2012, 19:41   |  #1  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj

Henüz "PC'ye çıkmayacak." gibi kesin bir açıklama gelmemesine rağmen öncelik olarak Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarını odak alan Rockstar Games, yaptığı açıklamalarla birlikte PC oyuncularını biraz üzmüştü. Bunun üzerine PC oyuncuları, GTA V için imza toplamaya başladı.

Change.org sitesinden başlatılan kampanyada hedef, 100 bin PC oyuncusunu GTA V için bir araya getirmek. Şimdiden 4.100 destekçiyi gören imza kampanyasının amacı belli, bu güzel oyundan mahrum kalmamak. Geçtiğimiz dönemde görülen sonuçlara bakarsak, bu kampanyaları pek hafife almamak gerekir.

Aşağıdaki Adresten Gerekli Sayfaya Ulaşabilirsiniz..

http://www.change.org/en-CA/peti ... release-gta-v-on-pc

Sorular:

Soru:Peki İmza Nasıl Atacağız?

Cevap:Linke Tıklayınca Sağ Tarafta

böyle bir ekran çıkacak gerekli işlemleri doldurup "Sign"'e tıklayacaksın ve :) İmzan Hayırlı Uğurlu Olsun

ALINITIDR

Not:Lütfen Destek Olalım.İ LOVE PC

Kapalı Hesap (153334)
01-12-2012, 20:08   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Aslına bakarsanız Gta 5 tam bir hayalkırıklıgı yarattı artık pc yede çıksa oynanmam demiyorum fakat umrumda değil.Gitsin konsolla haşır neşir olsun.Eşşek gibi pc ye dönecek.Onlar pc de var oldu.

Kapalı Hesap (236370) bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
blackdown
01-12-2012, 20:18   |  #3  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
406 mesaj
Alıntı: DETROID_35  
Aslına bakarsanız Gta 5 tam bir hayalkırıklıgı yarattı artık pc yede çıksa oynanmam demiyorum fakat umrumda değil.Gitsin konsolla haşır neşir olsun.Eşşek gibi pc ye dönecek.Onlar pc de var oldu.

Haklısın VALLAH'a Ama NE Yaparsın İşte

Banned
01-12-2012, 22:09   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj

*LOL* Guys, you need to calm down little bit all right. Nobody gives damn about Pc version of game cuz nobody gets profit yet. Eventually you'll be participating console family whether you like it or not.

Kanov
02-12-2012, 01:14   |  #5  
Kanov avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
322 mesaj
Alıntı: Greatness  
*LOL* Guys, you need to calm down little bit all right. Nobody gives damn about Pc version of game cuz nobody gets profit yet. Eventually you'll be participating console family whether you like it or not.

arkadaşım sen ingilizce konuşarak kendini havalı digerlerinden farkli biri olarak mi görüyorsun? türk forumunda ingilizce konuşmanın mantıgını acıklasana bana.

Banned
02-12-2012, 01:21   |  #6  
Banlandı
939 mesaj
Alıntı: Kanov  

arkadaşım sen ingilizce konuşarak kendini havalı digerlerinden farkli biri olarak mi görüyorsun? türk forumunda ingilizce konuşmanın mantıgını acıklasana bana.

Mobile girince yazmak zorunda kalıyorum. Neden bu kadar kafayı takmış durumdasınız anlamış değilim, önemli olan kendimi ifade etmem.

Kara Şövalye
02-12-2012, 10:35   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Şu konsolcuklar olmasaydı hani dinozor parçalarla var olan, oyunlarda optimizasyon sorunu olmazdı. :)

Kapalı Hesap (172709)
02-12-2012, 17:04   |  #8  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
They will release for pc but take time.
Pc version çıkar sadece satış taktiği.

Qromodynmc
02-12-2012, 17:13   |  #9  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj
 Mobile girince yazmak zorunda kalıyorum. Neden bu kadar kafayı takmış durumdasınız anlamış değilim, önemli olan kendimi ifade etmem.

Kendini ifade etmek istiyorsan insanların anlayabileceği bi dilde yaz,Kendini kendinemi ifade ediyorsun,Cins misin nesin..

anl90
02-12-2012, 22:16   |  #10  
anl90 avatarı
Yıllanmış Üye
576 mesaj
Alıntı: punisher123  

Kendini ifade etmek istiyorsan insanların anlayabileceği bi dilde yaz,Kendini kendinemi ifade ediyorsun,Cins misin nesin..

kendini yorma hocam ben çok denedim sonuç vermedi.Tedaviye cevap vermeme vakası...

Banned
02-12-2012, 22:21   |  #11  
Banlandı
939 mesaj

@KaraŞövalye  Ne alakası var ? Oynayun konsolda gitsin. Rahat rahat. PC'de ki zorluk varken. 

@Sene1903 You say; They'll release for PC even though It's gonna take time which will be launched PC eventually. All right but How pretty sure about that ? What if GTA 5 will never launch for PC maybe They're only one who cares console users like me buddy. We'll see what going to be is. Cool

@punisher123 Allah, Allah nedir bu tepki ?

@anl90 Sonunda anladınız.

Kapalı Hesap (172709)
02-12-2012, 23:38   |  #12  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
@KaraŞövalye  Ne alakası var ? Oynayun konsolda gitsin. Rahat rahat. PC'de ki zorluk varken. 

@Sene1903 You say; They'll release for PC even though It's gonna take time which will be launched PC eventually. All right but How pretty sure about that ? What if GTA 5 will never launch for PC maybe They're only one who cares console users like me buddy. We'll see what going to be is. Cool

Yes We'll see what going to be is.
Evet bekleyip göreceğiz.

Banned
02-12-2012, 23:50   |  #13  
Banlandı
939 mesaj

Sonra ağlayan taraf olmayında.Gülüş

Kara Şövalye
02-12-2012, 23:53   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Konsol ile PC'nin grafik kalitesi aynı mı ? Bu kadar konsol sevdanız varsa forumdaki herkese birer konsol dağıtın gitsin. Konsol sadece oyun oynamaya yarar, PC'de yaptığım diğer işlerimi yapamaz, o yüzden hepsini yapabileceğim üstüne konsolcuktan daha kaliteli oynatacak bir cihaz olan PC varken konsolu napayım ? Çok merak ediyorum GTA V, PC'ye duyurulduğu zaman napacaksınız yada ne yalan sıkacaksınız Mr. Console Fanboy ?

okinkurt
02-12-2012, 23:59   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Alıntı: anl90  
 kendini yorma hocam ben çok denedim sonuç vermedi.Tedaviye cevap vermeme vakası...

:D Bi espirik yapasım geldi ama kesin kavga cıkar :D

Banned
03-12-2012, 00:17   |  #16  
Banlandı
939 mesaj

@KaraŞovalya yeterli param olsa hepinize dağıtırdım bir tane merak etmeyin. Bak işte sizde söylüyorsunuz konsol oyun oynamak içindir ama Mac iş yapmak içindir. Aksini söylemiyorum zaten. Size Grand Theft Auto V'nun PC sürümünü hediye edeceğim.

@okinkurt yapabilirsiniz merak etmeyin. Ben touchy ve offensive bir insan değilim.

Qromodynmc
03-12-2012, 13:09   |  #17  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
4,184 mesaj

Konsolla Pc arasında dağ gibi fark olur çıkarsa yine,esasında konsolla pc arasındaki en büyük fark detaylardan çıkıyor,Antialiasing,Anistropic filtering vs olmayınca konsolun render kalitesi çok düşük kalıyor.

Banned
03-12-2012, 15:09   |  #18  
Banlandı
939 mesaj

Şuan dağ gibi bir fark olsaydı PS4 ve Xbox 720 çoktan ortaya çıkmıştı. PS3'nin exclusive oyunları en iyi grafikli oyunlar seçildi.

Qromodynmc
03-12-2012, 15:46   |  #19  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
4,184 mesaj

Kim seçiyor bu oyunları allah aşkına,oyun sitelerinin hali belli,Geçen IGN nin makalesini okudum "Niçin Pc oyuncusu değilsiniz" diye,Pc kullanmak zormuş,Ps3 daha kolaymış,2 düğmeye basmayı zor bulan,Gerizekalı takımının oluşturduğu kişilerin seçimleri hiç umrumda değil..

Banned
03-12-2012, 22:49   |  #20  
Banlandı
939 mesaj
Alıntı: punisher123  
Kim seçiyor bu oyunları allah aşkına,oyun sitelerinin hali belli,Geçen IGN nin makalesini okudum "Niçin Pc oyuncusu değilsiniz" diye,Pc kullanmak zormuş,Ps3 daha kolaymış,2 düğmeye basmayı zor bulan,Gerizekalı takımının oluşturduğu kişilerin seçimleri hiç umrumda değil..
*LOL* there's no need to be selfish and arrogant to justify yourself. Maybe you do not like consoles although world revolves around console gaming which provides you to play game easily as well as comfortable. Why do you insist to use pc to play video game ?