arkadaşlar biliyorsunuz her sene bir ülkede pc oyun yarışmaları yapılıyor nedense bizim milli takım her sene başarısız oluyor bunlar nasıl seçiliyor ve neden hep başarısız oluyor hayır derecedende vazgeçtik 40. falan oluyorlar .
pc oyunmilli takımı neden hep başarısız
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez."Takımda ben yokum" diyip ukalalık yapmanın yeri değil.. :))
Elbet bir kritere göre seçiliyordurlar(umarım)..Eğer böyleyse,demek ki Türklerden daha iyi oynayanlar var..Başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum..
Bizde de çok iyi 'GAMER'lar olduğunu düşünüyorum. Ama gerçekten çok ilginç dediğin. O kadar kötü mü.
evet o kadar kötü hatta bu sene televizyon haberlerine bile çıktı başarısızlık
kim bilir belki iyi ekran kartı alıp hazırlanamıyorlardır!!!
Ya da seçilenler ne kadar iyi oynarsa oynasın,"o anda" heyecanlanıyor olabilirler.. Daha soğukkanlı oyuncular seçilmeli.."Tecrübe eksikliği" de olabilir..(Daum gibi oldu ama..:))
birde bu seneki olimpiyatlarda oyunlardan biride fifa 2005 idi bu oyunun öyle olimpiyatta kriter olacak bi zorluğu varmı ya.
Tabii ki değil..Tam bir "combo oyunu"..Bir spor oyunu olsun demiş olabilirler..Ama bu FİFA 2005 mi olurdu..Bence değil..
Bunun için cafelere gidip biraz gözlem yapman yeterli bizde CS:source da flash atıp adamı kesmeye çalışıyorla sonrada uıhuaayga diye gülüyorlar ama csnet de dosyalar kısmından indirebileceğin Korede Bir Cafe isimli(ingilizcesi:)) dosyadada göreceğin üzere adamlar cafede öylesine bile nasıl oynuyorlar:) eğer dosya orada yoksa gönderebilirimde...