power düğmesine basınca power ışığı ve hdd ışığı yanıyor fakat monitöre ve dvdrom a güç 1 dakika kadar sonra geliyor ve pc sonra açılıyor...ayrıca bir süre sonra reset de atıyor makine...lütfen yardım
PC reset atıyor!! Yardım!
Işlemci çok ısınmış ise kendini resetler.. Ve güç kaynağın 250 wattlik olupta pc için gerekli güç fazlaysa ondan geç açılabilir.
güç kaynağı 390 w...yeterli gibi görünüyor ama başka ne olabilir ki?
dün gece mavi ekran veriyordu win 7 da..bu sabah xp ye döndüm..mavi ekran vermeden resetledi..
amd 7850 black edition
gigabyte m61pme-s2
2*1 gb ram 800 mhz
geforce 9400 gt
Güç kaynağı kablolarını kontrol et bak birde şu hata olabilir daha bu hafta karşılaştım bu hata ile id kablosu yetişmemiş ters bağlamış post ekranı 1 dk sürüyor sonra açılıyor pc de sorun yok birde kasayı açtım olan ortada neyse sen bağlantıları kontrol et bi
POST EKRANINA 1 DAKİKA SONRA GEÇİYOR POST 1 DAKİKA GEÇMİYOR :) DEDİĞİM GİBİ POWER DÜĞMESİNE BASINCA HDD VE POWER IŞIĞI YANIYOR AMA MONİTÖR VE DVDROMA ELEKTİRK GELMESİ EN AZ 1 DAKİKA SÜRÜYOR..GELİNCE DE POST BAŞLIYOR VE PC NORMAL AÇILIYOR
ve yeniden başlat yaptığında gayet normal açılıyor ama pc yi kapatıp bir süre sonra açınca yapıyor...bağlantılarda görebildiğim kadarıyla bir sorun yok