Administrator şifresini nasıl kırablirim şifre koymadığım halde gecenlerde açtım bilgisayarı birbaktım şifrelenmiş hesabım yani kurcalamışlar bilgisayarımı şifre koymuşlar hesabıma konulanşifreyi nasıl silerim formatsız işletim sistemim windows xp sp 2
pc şifre kırma
güvenli moddan açılış yap..denetim masası / kullanıcı hesapları / kendi adına ait olan hesaba gir/parola oluştur / ve şifreyi değiştir /
Eğer Şifre konulan kullanıcı adı Administrator ise kırmak çok zordur.Bildiğim kadarıyla eski kasalarda saat piline benzer bir pin var.Benim kasamda da var.Hiç denemedim ama onu yerinden çıkarıp takdığında pc deki tüm şifreler siliniyormuş.Tam emin değilim araştır derim..
Eğer Administrator a şf konulmadıysa
Şifre ekranı geldiğinde iki kere ctrl + alt + delete basıp gelen ekranda kullanıcı adına Administrator yazıp enter la. Girdiğin hesapda pc deki tüm şifreleri değiştirebilirsin Denetim Masasından yap.
yok be kardeşim servis pack 2 xp işletim sistemi bu. bütün kullanıcı ayarları aynı olur genelde / yöntem çalışması lazım
ozaman senbaşka bi hata yaptırttın blkide / neyse at ozaman formatını
Eğer Şifre konulan kullanıcı adı Administrator ise kırmak çok zordur.Bildiğim kadarıyla eski kasalarda saat piline benzer bir pin var.Benim kasamda da var.Hiç denemedim ama onu yerinden çıkarıp takdığında pc deki tüm şifreler siliniyormuş.Tam emin değilim araştır derim..Evet kardesim "saat pili" dedigin sey BIOS'a ait onu cıkarıp takarsan BIOS ve butun sıfrelerı sıfırlıyor.
Eğer Administrator a şf konulmadıysa
Şifre ekranı geldiğinde iki kere ctrl + alt + delete basıp gelen ekranda kullanıcı adına Administrator yazıp enter la. Girdiğin hesapda pc deki tüm şifreleri değiştirebilirsin Denetim Masasından yap.
bios pilini değişince sıfırlanmazki. Windowsla alakalı o şifre.
Güvenli moddan girip şifreyi değiştirin tabi administratora girip.