anakartım yanmıştı ve yeni anakart aldım taktım ve pc 1-2 saniye tüm işlevleriyle çalışıyor kapanıyor ve tekrar açılıyor bunu sürekli tekrarlıyor yardımcı olursanız sevinirim
pc sürekli açılıp kapanıyor
zannetmiyorum açıkcası bazen normal açılıyo sonra mavi ekran veriyor hard diskte virus var falan diyor
format atamıyorum ki direk mavi ekran veriyor işlemci bu arada başka bilgisayarda çalışıyor
Güç kaynağıyla ilgili olabilir. Sistemindeki bütün fazlalıkları çıkarıp bi daha çalıştırmayı deneyin kasanızı. Yani birden fazla RAM'iniz varsa birini takın. Onboard ekran kartınız varsa pcı-e ekran kartını sökün. Onboard ile ekranızı çalıştırın. Birden fazla harddisk varsa sadece C sürücüsünü takılı bırakın. Anakart üzerindeki sw'lerden sadece power sw girişini takılı tutun. Bunu dememin sebebi bazen donanımsal sorunlar uyuşmazlıklardan kaynaklanıyor. %100 aynı özellikteki pc'ler bile kimi testlerde farklı sonuçlar alabiliyor. Sorunun donanımsal mı olduğunu anlamaya çalışıyorum.
beyler bilgisayar hiç açılmıyor ayağımın altında şuan kendi kendine açılıp kapanıyor kardeş dediğinin aynısını yaptım elimde iki psu var birinde hiç açmıyor diğerinde bazen açıyor
psu tüm donanımı götürmek üzere