arkadaşlar bilgisayarımdaki bazı proğramları kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum virüs filan da yok bunun bir proğramımı var yoksa nasıl oluyor bilen var mı
pc temizleme proğramı
Arkadaşım tekrardan söyleyeyim çok profesyonel değilim ama o kadar da hafife alma çat pat anlarım.Sadece yardımcı olmak amaçlı:Bazı programlar dediğin ne tür programlar?Örneğin virüs programlarını hem tak diye silemezsin(görev yöneticisinden sonlandırmadan) hem silsen bile SİLDİĞİNİ sanırsın.Her zaman registry de kodları kalır.Onları tek tek bulmak için yarım saatini registry ye harcayacak biri yoktur heralde.REMOVAL TOOL kullanman gerekir o virüs programına ait.
Ya da hata mı veriyor silmeye çalışırken program korumalı(zor ama) ya da şu anda kullanılıyor diye?Yani kısacası NASIL silemedğini söylersen daha yardımcı olabiliriZ.
arkadaşlar yardım için çok sağ olun
beaware proğramdan kastım evet bildin virüs proğramı ya aslında belli olmuyor bazen hata veriyor bazen de diğer proğramları kaldırdığım gibi kaldırıyorum ama baktığımda o proğramı hala görüyorum proğram işlevde oluyor ben genelde denetim m. dan kaldırıyordum bu arada görev yöneticisinden sonlandırma derken o nasıl oluyor kayıt defterinden mi yapıyorsun msconfig var bide ordan kaldırıyorum
xmenevrenrevo unistaller bende ögüzel ve köklu kaldırmakta benden de tavsiye