herkese merhaba oncelikle,
forumlardan takıp ettıgım kadarı ıle pek cok kısı aradıgı cevabı bulabılıyor burda...benımde tabıkı sorum oalcak bır tane,ancak ekran kartı sureklı muamma kalıyor...neyse gecıyorum...hehe
dusundugum bır hayal bılgısayar varda,ozellıklerı sıralıyorum,hehangı bır alternaıfı yada yorumu olan klutfen cevabından cekınmeısn arkadaslar,
ana kart:
P5N32_SLI DELUXE
(() 225$+kdv
ekran kartı:
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 260$ civarı
,(()
iste burda bı sorun var,bu ekran kartını turkıyede bulamıyorum,bende parısten bı yerden arkadasa sıparıs vermeyı dusunuyorum,ancak acaba bızım turkıyedekı sıstemlerle,mesela anakartla uyum saglarmı?fark varmıdır bunlar arasında?hıc bır fıkrım olmadıgı ıcın cekınıyorum....bılenınız varmı?mesela software ıngılızce olsa,wındows turkce?sorn olurmduur?ne bılıyım?heheheh
bu ekran kartını secmmeın sebebı,modelleme ısı ıle ugrasıyorum,ve cıft ekran kullanma geregı duyuyorum yogun bır sekılde...ve tabıkıde hızlı render cok onemlı...detaylarına bakarsanız bu akrtın zaten, goreceksınızkı hem sli desteklıihemde 2xdvi cıkısı var...bende ıkı tane tft lcd ekran takmak ıcın cabalıyorum zaten...bıde render suresı ıcın tabıkı,256bit hafıza cekirdegi mevcut...bu kart muhtesem gozukuyor,parasıda ıyı,ancak ıste acaba ne gıbı sorunlar yasarım ustte belırttıgım anakart ıle???ıkısıde pci express kullanıyor sonucta...
ram:
ram olarak 2gb dusunuyorum,ama marka henuz bılmıryoum...su an ıcın anakart ve ekran kartı onemlı benım ıcın...
cpu:
PENTIUM D 820 İŞLEMCİ 2.80 GHz DUAL CORE 800 MHz 2 x 1 MB L2 Cache 228$+kdv
(()
hard disk monitor hepsı mevcut bende,sadece ekran kartı ve anakart ile kafa yoruyorum cok feci....ramler zaten cozulur dıye dusunuryoum...
zice bu sistem nası bısey olur?calısırmıı daha dogrusu..bu soket olaylarından cok annamıyom,sadece bakıyorm ole,yardımınız dokunursa cok sevınırım...butce olarak her donanıma yaklasık 200 dolar cıvarı yatırmayı dusunuyorum...sımdıden cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın...cevapları beklıyor olacaıgm...yorumlarıda tabıkı :)))
herkese kolay gelsn