slm arkadaşlar ben bir bilgisayar toplamak istiyorum da nasıl bir bilgisayar toplayayım 500 $ civarında birşeyler düşünüom monitörsüz eğer yardımcı olursanız memnun olurum iyi çalışmalar
PC TOPLAMA
Amd Athlon 3000+ Venice 128$+kdv
Asus A8N5X (NF4,GLAN,SATA,RAİD,S939) 82$+KDV
Twinmos ddr 400 512MB Ram 45$+kdv
Samsung 80gb hdd 49$+kdv
Palit Geforce 6600LE 256 mb 82$+KDV
A4 Klavye Mouse seti 12$+kdv
Lg Super Duoble Layer 16x Bulk DVDRW 43$+KDV
Oem Disket Sürücü 8$+kdv
Aopen 300w Kasa 40$+kdv
TOPLAM:491$+KDV YTL:904 tL
turkmen86slm arkadaşlar ben bir bilgisayar toplamak istiyorum da nasıl bir bilgisayar toplayayım 500 $ civarında birşeyler düşünüom monitörsüz eğer yardımcı olursanız memnun olurum iyi çalışArkadaşım bu pc oyun için mi olacak yoksa genel amaçlı mı?
Bu paraya oyun bilgisayarı toplanmaz.
bence işlemciyi exterme editon(3,73ghz) al anakartı asus P5WDG2-WS al işlemciyi www.intel.com/cd/products/servic ... entiumXE/211602.htm adresinde anakartı www.asus.com.tr/products4.aspx?l ... del=994&modelmenu=1 adresinde bulabilirsin ram ise kinston 800mhz lik value ram al(2gb) ozaman bilgisayarın süper olur ekran kartı ise saphır x1900xtx
al
siber arkadaş sen both'musun necisin 3.73'e taktın kafayı 3000 ytl demiyor arkadaş sana yada nasanın üst seviyeli sunucu yada terminal sunucusu demiyor sen taki şu 2 saçma kelimeden geçene kadar devam edecem haat aşırıya kaçarsan bende kaçacam sana karşı o cpu kaç para söylesene 300 dolar+ kdv o para hani arkadaş işlemciyi neylen çalıştıracak televizyonamı entegre edecek.dünyadan sesleniyorum sana ayrıca uzaydan değil aklına başına devşir ve öyle yaz işkambeden sallama başta 500 dolara sistem diyor sen gitmişin sadece cpusu 300$+kdv olan bi zımbırtı diyosun o sistemden daha iyi olan fx serisi amd toplarım daha iyi en azından oda 3250 ytlye toplanıyor en babasından.ve o değin işlemciyede nal toplatıyor.
siberfbbence işlemciyi exterme editon(3,73ghz) al anakartı asus P5WDG2-WS al işlemciyi www.intel.com/cd/products/servic ... entiumXE/211602.htm adresinde anakartı www.asus.com.tr/products4.aspx?l ... del=994&modelmenu=1 adresinde bulabilirsin ram ise kinston 800mhz lik value ram al(2gb) ozaman bilgisayarın süper olur ekran kartı ise saphır x1900xtxArkadaşım laf olsun diye konuşma 500$ civarı demiş ya.Bi oku önce sonra cvp yaz.Her konuda bunu yapıyorsun.