:) 2 yıl kadar bişey olmazsa zaten ondan sonrada kolay kolay bişey olmaz ha 1 aya kadar giderdemisin görüntüde ben bu ekrankartını 9 aydır kullanıyorum böyle :)tmm bende onu tahmin ederekden 1 ay dedim :=] meraklanma aslında tam tersi adamlar neden 2 yıl garanti koyuyorlar 2 yıldı buna birşey olmaz olursa 2 yıldan sonra olur meraklanma 2 yıl rahat kullanırsın 2 yıldan sonra düşünmeye başlarsın :=]
Pc TOPLıycam arkadaşlar sizce su şekil iyimi
Kaderde varsa yanması yapacak heç bişeyyok :D istersen nitrojen le sogut :D kaderin önüne geçemeyiz
Yenisini alacak. Dedim zaten yukarda. Veya onboard kullansın Ivy Bridge veya APU kullanıyorsa. 2 sene sonra umrumda bile değil ekran kartının durumu. Salla gitsin. Oyuncu heveslisi değiştirmesi gerek zaten 2 sene de bir, oyuncu olmayan da yakmaz heralde. Ne bilim ben. 2 sene sonra elinde patlar kalır öyle veya.
kardes peki bende 2tane pc var 2 sindede nvıdıa geforce 6200 turbocache(tm) ekran kartı vardı 2 side 256mb bundan 1yılönce yandı derecesi 110de yandı aynı ekran kartı bak fabrika cıkıslı suhanda 135 derece aylardır oynuyorum yanmıyor bunu bana bi açıklasana bu olay nasıl oluyo ? niye bu yanmıyor niye öbürü 110 derecede yandı ?
kardes peki bende 2tane pc var 2 sindede nvıdıa geforce 6200 turbocache(tm) ekran kartı vardı 2 side 256mb bundan 1yılönce yandı derecesi 110de yandı aynı ekran kartı bak fabrika cıkıslı suhanda 135 derece aylardır oynuyorum yanmıyor bunu bana bi açıklasana bu olay nasıl oluyo ? niye bu yanmıyor niye öbürü 110 derecede yandı ?oda üreticinin yaptığı dangalaklık mesela işlemcilerde aynı model işlemciler bağzıları 4.5 GHz in üsütne çıkmaz bağzısı 5 olur ama soğutamaz o üreticini yaptığı dangalaklık bağzısı erken gider bağzısı geç gider oda öyle birşey adamın teki forma şey yazmış 4.5 GHzin üstüne çıka bilen fx 8150 veya i5 2500k alınır onu bana değil üreticiye sorcan bunu neden böyle yapıyorsunuz diye
Son Düzenleme: pankreas76 ~ 07 Şubat 2013 01:37
Yenisini alacak. Dedim zaten yukarda. Veya onboard kullansın Ivy Bridge veya APU kullanıyorsa. 2 sene sonra umrumda bile değil ekran kartının durumu. Salla gitsin. Oyuncu heveslisi değiştirmesi gerek zaten 2 sene de bir, oyuncu olmayan da yakmaz heralde. Ne bilim ben. 2 sene sonra elinde patlar kalır öyle veya.bak bunu sevdim :=] şimdi seni sevmeye başladım :=]] tanışmamız iyi olmadı ama gerisi iyi olacak gibi geldi :=]]]
E kardeş düşünsene, burda kim sistem topluyorsa, 'oyun için' diyor. 2 sene sonra ekran kartının ne kadar performansı olur ki. Eğer şimdiden düşünürsek, GTX690 veya HD7970 daha fazla götürür ama düşük seriler değişmesi gerek.
ha diyonki yani her markanın kendine göre kusurlarıvar :Doda üreticinin yaptığı dangalaklık mesela işlemcilerde aynı model işlemciler bağzıları 4.5 GHz in üsütne çıkmaz bağzısı 5 olur ama soğutamaz o üreticini yaptığı dangalaklık bağzısı erken gider bağzısı geç gider oda öyle birşey adamın teki forma şey yazmış 4.5 GHzin üstüne çıka bilen fx 8150 veya i5 2500k alınır onu bana değil üreticiye sorcan bunu neden böyle yapıyorsunuz